ΚΚΕ_Πρόγραμμα υποψηφίων 25-4 έως 30-4

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr


Η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις,ομιλίες καλώντας τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους στο νομό, να πάρουν θέση στους αγώνες και στις εκλογές.Με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ. Εκδήλωση με θέμα ανάλυση της προοπτικής του έργου #ΥΔΩΡ 2.0 για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων άρδευσης.

διαβαστε περισσοτερα

Βιολογικός καθαρισμός Δ.Ε. Αλυζίας. Ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης με 12.475.520 €. Έργο πνοής για την περιοχή που έπρεπε να το είχαμε χθες, αλλά έστω και αργά δρομολογείται.

mytikaspressΜέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα, γίναμε γνώστες μίας πολύ σημαντικής εξέλιξης, ότι η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης, για την κατασκευή του Βιολογικού ΕΕΛ (Μύτικα, Κανδήλας, Βάρνακα) και των αποχετευτικών δικτύων, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ με χρηματοδότηση 12.475.520 € και ήρθε στα ταμεία του Δήμου Ξηρομέρου, το μεγαλύτερο ενιαίο ποσό από ιδρύσεως του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου και των τέως Καποδιστριακών Δήμων Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών (δείτε εδώ - ΑΔΑ: ΨΗΑΓ4653Π8-ΜΛΠ).
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
24.4.2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

διαβαστε περισσοτερα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο Αποστόλης Γαλαζούλας

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας του καλού φίλου και μέλους του τοπικού συμβουλίου Κοινότητας Παπαδάτου,κυρίου Γαλαζούλα Αποστόλη (πρ. Πρόεδρος Παπαδάτου ,πρ. Αντιδήμαρχος Φυτείων) . Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρχε στενή συνεργασία και αναπτύχθηκε αλληλοεκτίμηση . Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
διαβαστε περισσοτερα

Φ. Ζαΐμης: Τα πολιτικά αεροδρόμια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μπορούν να καταστούν πύλες εισόδου και εξόδου για μικρά αεροπλάνα χωρών της Ε.Ε.

Τα πολιτικά αεροδρόμια Αγρινίου, Μεσολογγίου και  Επιταλίου, συνιστούν ενεργό δίκτυο με πολλαπλά οφέλη και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, προσφάτως, απέστειλε αναλυτικό υπόμνημα στην Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού, σε όλους τους αρμόδιους φορείς, στο Υπουργείο Μεταφορών & Υποδομών μέσω του οποίου τονίζεται η προσπάθεια ανάδειξης των ανωτέρω τοπικών αεροδρομίων σε πόλους προόδου και ζητείται να καταστούν πύλες εισόδου και εξόδου για μικρά αεροπλάνα χωρών της Ε.Ε.
διαβαστε περισσοτερα

Οι Δημιουργικοί Κόμβοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση του Mostar στη Βοσνία - Διακρατικό Έργο Creative@HubsInterreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020

Στη Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση (Περίπτερο 1 - G1 – Hall 1) του Mostar στη Βοσνία πρόκειται να παρουσιαστούν οι τέσσερις Δημιουργικοί Κόμβοι Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του διακρατικού έργου Creative@HubsInterreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020. Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και δικτύωση των 4 Δημιουργικών Κόμβων (Hubs) που δραστηριοποιούνται σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Πύργο.
διαβαστε περισσοτερα

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενδεχόμενη αύξηση των κουνουπιών λόγω βροχοπτώσεων

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται βροχοπτώσεις σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έχουν πλημμυρίσει πολλές εκτάσεις, με αποτέλεσμα να γίνονται παραγωγικές όλες οι εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών.  Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση της θερμοκρασίας το επόμενο διάστημα, διαμορφώνει συνθήκες αύξησης των πληθυσμών κουνουπιών σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση του Πάνου Τρυφιάτη για την απώλεια του Δασκάλου Πάνου Ντζουροπάνου

Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος και πνευματικός άνθρωπος. Ο Δάσκαλος μας. Το γράφω στον πληθυντικό γιατί αφορά τους ανθρώπους μεγάλου τμήματος της Κοινωνίας. Είχε στασίδι στο καθήκον, σε μια δύσκολη εποχή. Εκτός από τις γνώσεις που έπρεπε να μεταδώσει στους μαθητές έπρεπε να σχεδιάσει και τον καλύτερο τρόπο για να πείσει τους ανθρώπους για την σπουδαιότητα των γραμμάτων για την συνέχιση των σπουδών. Η κοινωνία εκείνης της εποχής είχε προτεραιότητα την εξασφάλιση των εφοδίων για τα προς το «ζην». Η παιδεία δεν ήταν το πρώτο ενδιαφέρον. Ο Δάσκαλος τα κατάφερε και σε αυτό. Ανέδειξε πολλούς οι οποίοι διέπρεψαν στη ζωή τους. Μέσα από την σκέψη του και τις πράξεις στη ζωή του δίδαξε το ήθος και την αξιοπρέπεια. Σε ότι με αφορά, σαν Δάσκαλος μου, του χρωστάω σημαντικά εφόδια για το «ευ ζην». Δάσκαλε θα είσαι πάντα στην κιβωτό της μνήμης μου. Τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια σου. Καλό Ταξίδι Δάσκαλε. Ταπεινά και με ευλάβειαΟ μαθητής σουΑιωνία σου η μνήμη
διαβαστε περισσοτερα
Διακοπή νερού στον Αστακό, λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Διακοπή νερού στον Αστακό, λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 24.4.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Αστακού υπάρχει διακοπή νερού. Συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, ώστε αργά το απόγευμα να επανέλθει η υδροδότηση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Σπήλιος Λιβανός στο Lepanto TV : “Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε έναν αγώνα πολυπεπίπεδο, από όπου επιτάσσουν τα συμφέροντα του τόπου για μια Αιτωλοακαρνανία δυνατή, πρωταγωνίστρια, με πολίτες περήφανους”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                     Αθήνα 24/04/2023Σπήλιος Λιβανός στο Lepanto TV : “Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε έναν αγώνα πολυπεπίπεδο, από όπου επιτάσσουν τα συμφέροντα του τόπου για μια Αιτωλοακαρνανία δυνατή, πρωταγωνίστρια, με πολίτες περήφανους”Το κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου για τη χώρα αλλά και ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανια, ανέλυσε ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, στην τηλεόραση Lepanto TV και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καρέλη. 
διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη 26 Απριλίου. Κεντρική ομιλία Σταύρου Καραγκούνη στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Σταύρος Καραγκούνης καλεί στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην ΑθήναΤην Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 19.00 μμ. θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σταύρου Καραγκούνη. Ο κ. Καραγκούνης συνεχίζει τις ανοιχτές ομιλίες και στο νομό αλλά και στην Αθήνα για να επικοινωνήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους Αιτωλοακαρνάνες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................