Υπογραφή Σύμβασης για το Έργο Υδροδότησης Λευκάδας Αρτας Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας καθώς και ολοκλήρωση της Οδικής Σύνδεσης της Αιτωλοακαρνανίας με τη Λευκάδα

Υπογραφή Σύμβασης για το Έργο Υδροδότησης Λευκάδας Αρτας Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας καθώς και ολοκλήρωση της Οδικής Σύνδεσης της Αιτωλοακαρνανίας με τη Λευκάδα
Υπεγράφη η σύμβαση για το μείζον έργο της υδροδότησης Λευκάδας Αρτας Πρέβεζας και περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα.
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatracσε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανία

Στην εγκατάσταση και λειτουργία SEATRAC, συστήματος αυτόνομης πρόσβασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη θάλασσα προχωρά η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας σε τρεις πολυσύχναστες παραλίες. Οι μηχανισμοί Seatrac που διευκολύνουν άτομα με κινητικές δυσκολίες να εισέλθουν στη θάλασσα για να απολαύσουν τα ευεργετήματα και τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλάσσιου μπάνιου,  τοποθετήθηκαν ήδη στην παραλία Τουρλίδα, στη δυτική παραλία Αμφιλοχίας και ακολουθεί νέα εγκατάσταση στην κεντρική παραλία Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Ελιά - καπνός - Παναιτωλικός(Βίντεο)

Τρεις παλαίμαχοι μιλάνε για το τρίπτυχο που έγινε συνώνυμο του Αγρίνιου. Θεόφιλος Ντόκας, Φάνης Ζαρκαβέλης, Βασίλης Σταρακάς.
Panetolikos FC / ΠΑΕ Παναιτωλικός

διαβαστε περισσοτερα
Πρόγραμμα πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων Ιούλιος 2024.

Πρόγραμμα πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων Ιούλιος 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 5-7-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 5-6-7/7 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΑΓΡΙΝΙΟ, ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.7/7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΑΣΤΑΚΟΣ, ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΩΡΑ 08:30 μ.μ. - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.21-26/7 ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ - 10th International Summer Camp TAE KWON DO - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.28/7 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ - ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΑ 9:00 μ.μ. - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ'' - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.Σε περίπτωση αλλαγής θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Πιλοτικές δράσεις γεωργίας ακριβείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του ευρωπαϊκού έργου AMBITIOUS

Πιλοτικές δράσεις γεωργίας ακριβείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του ευρωπαϊκού έργου AMBITIOUS
Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος AMBITIOUS «Προηγμένες λύσεις συνεχούς υπολογιστικής λειτουργίας για την ενίσχυση της ψηφιοποίησης στις ευρωπαϊκές περιφέρειες», πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (20/6/24) στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, καθώς  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω της ΔΑΟΚ συμμετέχει ως εταίρος, υλοποιώντας πιλοτικές δράσεις γεωργίας ακριβείας.
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός, 5.7.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ρυθμίσεων και λήψης αναγκαστικών μέτρων σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση που συνεχίζει να ισχύει των 12 ή 24 δόσεων. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Ιουλίου.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα και ανεξαιρέτως την διαδικασία εκ νέου ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ που προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €.
Η ανταπόκριση σας εξυπηρετεί την ανταποδοτικότητα και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκ…
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση, πρόγραμμα και σύνδεσμοι ζωντανής μετάδοσης του συνεδρίου για τον προσκυνηματικό και εναλλακτικό τουρισμό στην Αιτωλοακαρνανία.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 4/7/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο για τον Προσκυνηματικό και Εναλλακτικό τουρισμό στην Αιτωλοακαρνανία. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 5 και 6 Ιουλίου στο υπέροχο «σκηνικό» του Κτήματος Πιθάρι στη Λίμνη Τριχωνίδα. Η τουριστική προβολή του νομού Αιτωλοακαρνανίας και η αξιοποίηση των αναπτυξιακών «εργαλείων» που διαθέτει είναι το αντικείμενο του συνεδρίου που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας και στόχος του είναι να αναδείξει τον φυσικό πλούτο αλλά και την πνευματική και θρησκευτική κληρονομιά του τόπου.
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Στάση πληρωμών - Στον αέρα τα έργα στην Δυτική Ελλάδα

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας έκανε την εξής δήλωση: «Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε και πάλι η σοβαρή κατάσταση που επικρατεί με την εκτέλεση των έργων στην Δυτική Ελλάδα. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρωστάει 32 εκατομμύρια ευρώ σε τεχνικές εταιρείες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, γεγονός που έχει οδηγήσει σε στάση πληρωμών και πάγωμα πολλών απαραίτητων έργων για την τοπική κοινωνία.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................