Στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου ο Γιάννης Κατερινόπουλος

Κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Παναιτωλίου θα βρίσκεται για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Κατερινοπουλος Με εμπειρία και παραστάσεις από ομάδες εντός και εκτός νομού , στο πλούσιο βιογραφικό του προσθέτει και την ιστορική μας ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας , και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον ιστορικό μας σύλλογο.
πηγη


διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση και Πρόγραμμα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης Μύτικας 2025.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ 2025Τοποθεσία:  – Θάλασσα ανοικτά Καλάμου / ΜεγανησίουΔιάρκεια: 5 – 17 Σεπτεμβρίου 2025
ΗμερομηνίαΔραστηριότητα5 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή)ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ 6 Σεπτεμβρίου (Σάββατο)Επίσημες προπονήσεις7 Σεπτεμβρίου (Κυριακή)Επίσημες προπονήσεις8 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα)Τελετή Έναρξης 19.00 ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ9 Σεπτεμβρίου (Τρίτη)
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αρχοντοχωριτών ο Άγιος Γεώργιος

ΠΗΓΗ: facebook.Λευτέρης ΠιτσινέληςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αρχοντοχωριτών ο Άγιος Γεώργιος σε συνεργασία με το γενικό νοσοκομείο Αγρινίου και το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών και οργάνων σώματος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Τους ευχαριστούμε, μα πάνω από όλα τους εθελοντές αιμοδότες.





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................