O Άρης Μπιτσώρης σχολιάζει με χιούμορ τη συνταγή του Μπαρμπα Γιάννη
Ο
Άρης Μπιτσώρης σχολιάζει με χιούμορ τη
συνταγή του Μπαρμπα Γιάννη Μασσαλή που δημοσιεύτηκε
στην Εφημερίδα έν Μπαμπίνη & Μπαμπίνη
ΙΝ.....με το παρακάτω ποίημα.....απολαύστε το
PUMARO & ΠΑΣΤΑ
Όλα τα περιοδικά και οι εφημερίδες των καναλιών οι εκπομπές και οι ιστοσελίδες,
έχουν της Βέφας συνταγές μα και του Μαμαλάκη με νόστιμα εδέσματα για φούρνο ή σαγανάκι.
Τώρα ένας άλλος μάγειρας θα πάρει τα πρωτεία που εκτός των άλλων διέπρεψε και στη ¨διπλωματία¨.
Στήλη ανάλογη άνοιξε το έντυπο «εν Μπαμπίνη»· ο μπάρμπα Γιάννης Μασσαλής τις συνταγές του δίνει.
Ήδη το πρώτο φαγητό μπήκε μες στην κουζίνα· με τραχανά και pumaro βράζει η προβατίνα.
Γαρνίρεται η παράδοση με την καινοτομία: αντί για βάζα του πελτέ του pumaro κυτία.
Μα ταξιδεύω νοερά πίσω εβδομήντα χρόνια που ο μπάρμπα Γιάννης φόραγε ντρίλινα παντελόνια.
Η μάνα του τον έστελνε στο μαγαζί για σάλτσα κι έφερνε στο στρατσόχαρτο τριάντα δράμια πάστα.
διαβαστε περισσοτερα
PUMARO & ΠΑΣΤΑ
Όλα τα περιοδικά και οι εφημερίδες των καναλιών οι εκπομπές και οι ιστοσελίδες,
έχουν της Βέφας συνταγές μα και του Μαμαλάκη με νόστιμα εδέσματα για φούρνο ή σαγανάκι.
Τώρα ένας άλλος μάγειρας θα πάρει τα πρωτεία που εκτός των άλλων διέπρεψε και στη ¨διπλωματία¨.
Στήλη ανάλογη άνοιξε το έντυπο «εν Μπαμπίνη»· ο μπάρμπα Γιάννης Μασσαλής τις συνταγές του δίνει.
Ήδη το πρώτο φαγητό μπήκε μες στην κουζίνα· με τραχανά και pumaro βράζει η προβατίνα.
Γαρνίρεται η παράδοση με την καινοτομία: αντί για βάζα του πελτέ του pumaro κυτία.
Μα ταξιδεύω νοερά πίσω εβδομήντα χρόνια που ο μπάρμπα Γιάννης φόραγε ντρίλινα παντελόνια.
Η μάνα του τον έστελνε στο μαγαζί για σάλτσα κι έφερνε στο στρατσόχαρτο τριάντα δράμια πάστα.