Οδηγίες προς τους δημότες και επισκέπτες για την λελογισμένη κατανάλωση του νερού. Όχι στην σπατάλη.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 29/6/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θέλουμε να εφιστήσουμε προς τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρoυ, την προσοχή στην κατανάλωση του νερού ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Καταναλώνουμε το αγαθό του νερού με σύνεση. ΟΧΙ σπατάλη του νερού. Προηγείται η χρήση του στο σπίτι (οικιακή) και μετά το πότισμα των περιβολιών και των ζώων. Αποφεύγουμε όσο μπορούμε καταναλώσεις νερού για πλύσιμο οχημάτων και σκαφών, πάντα με μέτρο χωρίς να αφήνουμε το νερό ανοικτό.
Ο άνυδρος χειμώνας που πέρασε, χωρίς χιόνια και πολλές βροχές και οι καιρικές συνθήκες της καλοκαιρινής περιόδου που διανύουμε (υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία κλπ.), σε συνδυασμό με την καθιερωμένη έλευση στον Δήμο Ξηρομέρου μεγάλου αριθμού συγγενών μας, συμπολιτών μας, κατοίκων μας, αλλά και επισκεπτών, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιβάλλουν όλοι μας, να φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές …
διαβαστε περισσοτερα

ΝΊΚΟΣ ΖΩΓΑΣ.Η πραγματικότητα απέναντι στην Αλαζονεία και στο ψέμα.

Πιαστήκατε με την γίδα στην πλάτη...
Δυστυχώς το ρεύμα κόπηκε γιατί δεν το πληρώσατε.Στο ΔΣ ΦΟΔΣΑ Παλαίρου  τακτικό μέλος είναι ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και αναπληρωματικό μέλος ο Δήμαρχος.  Επειδή εγώ είμαι ανενημέρωτος και λαϊκιστής, δείξτε στους Δημότες τα επίσημα  έγγραφα που έχετε στην διάθεση σας αιτιολογώντας την διακοπή ρεύματος. 
Πλήρης ανικανότητα ακόμα και στην ανάληψη των ευθυνών σας.
διαβαστε περισσοτερα

Πλήρης ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού. GAME OVER στον λαϊκισμό και στην παραπληροφόρηση.

Ημερομηνία 29-6-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την πλήρη  ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΊΚΟΣ ΖΩΓΑΣ. .Game over....

Άρχισαν ήδη τα όργανα στην κατά τα άλλα "σωστή διαχείριση " των οικονομικών  του Δήμου....
Τα ελεγα και προεκλογικά και πάντα αλλά το πέπλο του θεατρινισμού κάλυπτε τα πάντα διότι ο Δήμος διοικείται από τα παραταξιακά σαιτ σπέρνοντας την παραπληροφόρηση.
διαβαστε περισσοτερα

Νέο ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ανοίγει στη Μπαμπίνη.

Νέο ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ετοιμάζεται στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου στη πλατεία του Αγίου Νικολάου, απο ότι  πληροφορηθήκαμε την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο προς εξυπηρέτηση πελατών. Με την επωνυμία na &nomΉταν κάτι που έλειπε από το χωριό μαςΕυχόμαστε καλές δουλειές 






διαβαστε περισσοτερα

Εγκατέλειψε την κοσμοπολίτικη Σκιάθο και επέστρεψε στο ορεινό χωριό του(βίντεο)

ΚΑΡΔΙΤΣΑΗ επιστροφή στις ρίζες.Ο Θωμάς, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καλή Κώμη, ένα ορεινό χωριό της Αργιθέας Καρδίτσας στην καρδιά της ορεινής Ελλάδας, αναγκάστηκε να αφήσει τις ρίζες του για να συνεχίσει τις σπουδές του στην πόλη. Η ζωή τον οδήγησε στη κοσμοπολίτικη Σκιάθο, όπου εργάστηκε ως μάγειρας για 21 χρόνια, δημιουργώντας οικογένεια και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον τουριστικό κλάδο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................