Συνάντηση Καραγκούνη με Ταχιάο και Τριανταφυλλάκη για το τμήμα Πλατυγυάλι -Αστακός

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr
Συνάντηση εργασίας είχαν ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, κο Νίκο Ταχιάο με κύριο θέμα το Πλατυγιάλι - Αστακός
Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ολοκλήρωση των μελετών στο οδικό τμήμα Πλατυγυάλι -Αστακός. Παράλληλα, τέθηκαν και μια σειρά σημαντικών θεμάτων όσων αφορά τις υποδομές του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις στην εσωτερική οδοποιία του Αστακού, με εργασίες εκτελεσμένες με αυτεπιστασία.

https://mytikaspress. https://mytikaspress. Παρεμβάσεις στην εσωτερική οδοποιία της Κοινότητας Αστακού, σε προβληματικά σημεία, με εργασίες εκτελεσμένες με αυτεπιστασία. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει επιλέξει να εκτελεί πολλές εργασίες στα χωριά, μικρά έργα που λύνουν προβλήματα καθημερινότητας με αυτεπιστασία. Έχει το προσωπικό, προμηθεύεται τα απαραίτητα υλικά και με μικρό κόστος για τα ταμεία του, εκτελεί αυτά τα μικρά έργα που τα βλέπουν και τα αντιλαμβάνονται όλοι οι κάτοικοι, που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους.
διαβαστε περισσοτερα

Τα εν Δήμω... και άλλα τινά-Ειδήσεις, Σχόλια, Παρασκήνιο..Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

----Άρον- άρον η Δημοτική Αρχή φέρνει στο Δ.Σ προς τροποποίηση- στην αυριανή δια ζώσης συζήτηση- τον ισχύοντα Κανονισμό ύδρευσης του Ξηρομέρου, ο οποίος, σημειωτέον είχε ψηφισθεί το 2022. Το μείζον θέμα που έχει ανακύψει στην υδροδότηση, ιδιαίτερα με τις παράνομες συνδέσεις- που ουδείς γνωρίζει, πόσες και που  είναι-  φαίνεται να προκάλεσε πανικό στη Δημοτική Αρχή, που εσπευσμένα επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όλα αυτά συμβαίνουν μετά από καταγγελία που έχει κάνει Δημότης η οποία έφθασε ήδη στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.Ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης δεν είμαι σε θέση να εκτιμήσω.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ. ΦΥΤΕΙΕΣ. Τσιμεντόστρωση σε επικίνδυνο σημείο

Τσιμεντόστρωση ΦΥΤΕΙΕΣ σε επικίνδυνο σημείο .Με αυτεπιστασία 55-67
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................