Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις...

Ο νεαρός “τότε” Σπυρίδων Κανδηλιώτης, δείχνει με περηφάνεια το καΐκι που έφτιαξε από κονσερβοκούτι στον Κάλαμο (ορεινό νησάκι του Ιονίου απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και ανήκει διοικητικά στον Νομό Λευκάδας). Η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου το 1968 από τον φωτογράφο Edwin S. Grosvenor. Αρχείο του National Geographic.Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Facebook Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις.https://enmpampini.blogspot.com/2024/07/blog-post.html?m=1
Έρευνα Βλάσης Χρυσ Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ-Ενοικιάζεται ΔΥΡΙΑΡΙ με την ημέρα

Ενοικιάζεται ΔΥΡΙΑΡΙ με την ημέρα, με κλειστό χώρο για κατοικίδια.ΤΗΛ.: 6977 404 102
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament στη Ναύπακτο.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament στη Ναύπακτο. Είναι η 11η χρονιά διεξαγωγής του τουρνουά και η εμπειρία των προηγούμενων ετών εγγυάται έντονες αθλητικές συγκινήσεις και τη φετινή χρονιά.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Βασιλόπουλου με Κατσαρό για βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών θεσμικά και ψηφιακά

Επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Δρ. Δημήτρη Κατσαρό πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Με τη συμπλήρωση ενός έτουςαπό το θάνατο του συγχωριανού μας Σπυρίδωνα(Σπύρου)Μπαρμπαρούση θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητηνΚυριακή 07- Ιουλίου 2024. Στον  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης
διαβαστε περισσοτερα

Υπογράφθηκε η σύμβαση στο μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου. Δομική και οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ύδρευσης του Αστακού.

Υπογράφθηκε η σύμβαση στο μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου. Δομική και οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ύδρευσης του Αστακού.

Ημερομηνία 4/7/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου: «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στην ΤΚ Αστακού» με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».Αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.Στρατηγική μας απόφαση ήταν και είναι η δομική αντιμετώπιση των προβλημάτων με την μελέτη και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής.Έτσι, λύνουμε οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης στην έδρα του Δήμου μας.Τηρώντας όλες τις διαδικασίες και μετά την προβλεπόμενη έγκριση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, δόθηκε το πράσινο φως στην υπογραφή της σύμβασης.Προχωράμε μπροστά…Αλλάζουμε τον τόπο μας…
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές σε Μελανσόν ενόψει του 2ο γύρου των εκλογών στη Γαλλία από τον Γραμματέα της ΛΑΕ ΑΑ Δ. Στρατούλη

Στον Ζαν Λυκ Μελανσόν ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δεύτερο γύρο για να μπει φραγμός στην ακροδεξιά και για να ανοίξουν στη Γαλλία και στην Ευρώπη νέοι εναλλακτικοί και ελπιδοφόροι δρόμοι απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό. Η φωτογραφία μας είναι από συνάντησή του στην ΑΘΗΝΑ, λίγα χρόνια πριν, με αντιπροσωπεία της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ. Έναρξη Τοποθέτησης ράμπας Seatrac

Για 5η συνεχή χρονιά εγκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το seatrac στη παραλία του Αστακού, όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο εξ αρχής αυτή τη χρονική στιγμή να τοποθετηθεί.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................