Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου για το mega yachts στη ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ στο Πλατυγιάλι και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής (ηχητικό).

 


Στον ραδιοφωνικό σταθμό energy 94.2 και στην εκπομπή «ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ» με την δημοσιογράφο Νανά Θεοδωροπούλου μίλησε o Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δήμαρχος Ξηρομέρου.
Αναφέρθηκε στην έκδοση ΦΕΚ με έγκριση χορήγησης κινήτρων για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου: «Μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγυαλίου σε Τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts, ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων και παροχή υπηρεσιών Τουρισμού και Αναψυχής Υψηλών Προδιαγραφών» για τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος, τις σημαντικές διοργανώσεις του καλοκαιριού που συμβάλλουν μαζί με τις ομορφιές της περιοχής στην αύξηση των τουριστών.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................