Ο αρθρογραφικός οίστρος με ‘’δανεική’’ βοήθεια του κ. Πανταζή, με ελλιπή στοιχεία και αποκρύψεις συνεχίζεται και μετά το πέρας των πρόσφατων εκλογών.

 


Ημερομηνία 28.6.2024

Δελτίο τύπου.

Ο αρθρογραφικός οίστρος με ‘’δανεική’’ βοήθεια του κ. Πανταζή, με ελλιπή στοιχεία και αποκρύψεις συνεχίζεται και μετά το πέρας των πρόσφατων εκλογών.


Είναι μάταιο να μπεις στο κόπο να εξηγήσεις βασικά πράγματα στη λειτουργία του Δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ανθρώπους που δοκιμάστηκαν στην διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου 5 ολόκληρα χρόνια και απέτυχαν παταγωδώς, οδηγώντας τον Δήμο στα πρόθυρα του Παρατηρητηρίου, με δυσθεώρητα οικονομικά ανοίγματα και με τη στάμπα του μονίμως κατηγορούμενου στα Δικαστήρια για χρέη από προφορικές αναθέσεις, που ελέγχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Είναι μάταιο να απαντήσεις με στοιχεία σε δημοτικό σύμβουλο, που θέλει να μιλήσει για την προμήθεια καυσίμων του Δήμου Ξηρομέρου με ‘’δανεική’’ βοήθεια, που θα γίνει με διαγωνισμό και ως μάγος Χουντίνι εξαφανίζει όλα τα σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου, τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ, τα δημαρχιακά καταστήματα.

Αφού δεν έμαθε την τοπική αυτοδιοίκηση 5 ολόκληρα χρόνια, δεν μπορούμε να του την μάθουμε εμείς.

Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά!

Με αυτοπεποίθηση στοχεύουμε ψηλά!

Στοχεύουμε σε ακόμη περισσότερες χρηματοδοτήσεις!

Στοχεύουμε σε περισσότερα έργα που έχουν ανάγκη οι δημότες μας!

Αλλάζουμε τον τόπο μας!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................