Οι μαθητές της Α'τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου-Στα πλαίσια του μαθήματος της "Τεχνολογίας" η υφαντική και κεντητική τέχνη εντάχθηκαν στην τεχνολογική ενότητα" Εργαλεία και μηχανές".

Στα πλαίσια του μαθήματος της "Τεχνολογίας" η υφαντική και κεντητική τέχνη εντάχθηκαν στην τεχνολογική ενότητα" Εργαλεία και μηχανές".

Όλοι οι μαθητές της Α'τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, βίωσαν τα οφέλη και τη χαρά της δημιουργίας των δικών τους έργων, υφαντικής και κεντητικής τέχνης.

•Γνώρισαν τις δύο αυτές τέχνες στην καθημερινή μας ζωή, την παραγωγική διαδικασία από αρχαιότατους χρόνους και την προσφορά τους στην κοινωνία, στον επαγγελματικό προσανατολισμό, στο εμπόριο, στον τουρισμό και αγροτουρισμό, στην τέχνη και στην ψυχική μας υγεία.
•Επίσης γνώρισαν μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού όπου διαφυλάσσεται όλη η εθνική μας κληρονομιά κι έμαθαν ότι οικογενειακά κειμήλια που δεν μας ενδιαφέρουν, τα προσφέρουμε στα λαογραφικά μουσεία της περιοχής μας, για να τα βλέπουν οι επόμενες γενιές.
•Τα έργα τους συμπλήρωσε η "χειρόγραφη" γραπτή εργασία τους σε τετράδιο.
•Παράδοση έργων και γραπτής εργασίας στους μαθητές, 23/5 και 24/5/2024
Υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Παπατρέχα
Σχεδιασμός έργων κ καθοδήγηση.

ΠΗΓΗ: facebook

Maria Papatrecha 





















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................