Γνωστός σεφ από το Ξηρόμερο(ΜΠΑΜΠΙΝΗ) περιγράφει τον τόπο του: «όνομα και πράγμα»


Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο pastry chef με τις συνταγές-εγγύηση για γλυκά που βγαίνουν πάντα, αφηγείται τη ζωή του. Αναφέρεται και στην καταγωγή του από το Ξηρόμερο. “Ο πατέρας μου ήρθε πολύ μικρός στην Αθήνα από την Μπαμπίνη Αιτωλοακαρνανίας, μια περιοχή που ονομάζεται Ξηρόμερο -όνομα και πράγμα. Μια πλαγιά ξερή που έχει μόνο γιδοπρόβατα, ένα hard core χωριό», είναι η περιγραφή του

Ο pastry chef φαινόμενο με τις αλάνθαστες συνταγές, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ξεκινά συνεργασία με το iefimerida και μας αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο τη ζωή του, τη φιλοσοφία της δουλειά του και γιατί η λέξη που λέει και ακούει πιο συχνά είναι «έπος!».


Περισσότερα https://www.agrinionews.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................