Έφυγε από τη ζωή η Μαριάνθη Κατσαράκη

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών η Μαριάνθη Κατσαράκη η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σε κλειστό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για covid τη Δευτέρα 5 Απριλίου και ώρα 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνα Μεσολογγίου.


Η Μαριάνθη Κατσαράκη τελευταία της ιστορικής οικογένειας Κατσαράκη κόρη του ιατρού Βασιλείου Κατσαράκη γεννήθηκε στη Μπαμπίνη το 1924. Παντρεύτηκε στο Μεσολόγγι τον Λεωνίδα Αθανασίου και απέκτησαν τρία παιδιά τον Βασίλη,τον Νίκο και την Αθανασία(Σούλα).

Η εκλιπούσα αν και μακριά από το χωριό πάντα είχε στην καρδιά της τη Μπαμπίνη και σε κάθε της ευκαιρία ρωτούσε για τους συγχωριανούς της και ήθελε να μαθαίνει νέα για το χωριό που τόσο αγάπησε .Τελευταία της επίσκεψη ήταν το 2014 όταν ο Δήμος Αστακού σήμερα Ξηρομέρου και επί Δημαρχίας Πυθαγόρα Σαμαρά έδωσε το όνομα του πατέρα της ιατρό Βασίλειο Κατσαράκη ως ένδειξη τιμής για το έργο, την προσφορά, την προσωπικότητα και την δεδηλωμένη αγάπη του για την Μπαμπίνη σε κεντρικό δρόμο του χωριού.

 Ονοματοδοσία κεντρικού δρόμου στη Μπαμπίνη σε οδό ιατρού Βασιλείου Κατσαράκη

Με συγγενής και Μπαμπινιώτες στο αγαπημένο της χωριό 


Βράβευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης για την προσφορά της οικογένειας στη Μπαμπίνη


Με τους γιούς της Νίκο και Βασίλη σε εκδήλωση στην Αθήνα του Συλλόγου Μπαμπίνης


Η Μπαμπίνη εκφράζει τα Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................