Πέστο βασιλικού με σπαγγέτι, μια γρήγορη συνταγή αλλά και νόστιμη από το Butcher's kitchen. Διάφορες συμβουλές για την πέστο και τα ζυμαρικά. Είναι μια συνταγή όπως την κάνουν στην νότιο Ιταλία.
ΥΛΙΚΑ:
- 200ml ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 50 γραμμάρια κουκουνάρι
- 25 γραμμάρια καρυδόψιχα
- αλάτι, πιπέρι
- 50 γραμμάρια παρμεζάνα
FACEBOOK: https://www.facebook.com/butchers.kit...
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/butchers_ki..
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.