Ξηρομερίτικος τραχανάς
Κρατάνε τη παράδοση ακόμη στο Ξηρόμερο ποιο συγκεκριμένα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ''Απλώσανε τραχανά'' με τα ποιο αγνά υλικά αλεσμένο καθαρό σιτάρι γάλα πρόβειο και μεράκι . Βράσιμο σε καζάνι και άπλωμα σε τραπεζομάντηλα η σε σεντόνια για να λιαστεί. Τροφή με υψηλή διατροφική αξία
Related Posts :
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.