ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Συζητήθηκε η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ για μέτρα στήριξής στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (VIDEO)

 

Συζητήθηκε στις 28/9 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ που κατατέθηκε από το Περιφερειακό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μωραΐτη Νικόλαο και καλούσε για λήψη για μέτρων στηριξης στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους.



Αναλυτικά η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ :

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Μέτρα στήριξής στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας


Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς βιώνουν τις συνέπειες και τα αδιέξοδα της αντιλαϊκής πολιτικής της Ε.Ε., τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ, που εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεκαετίες τώρα. Πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βιομηχανιών και των μεγαλεμπόρων. Αυτή η πολιτική αφήνει έντονα τα σημάδια της στους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται σε απόγνωση στη Περιφέρεια μας.

Οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή, καθώς το κόστος παραγωγής έχει φτάσει στα ύψη, έχουμε διπλασιασμό των τιμών στις ζωοτροφές και συνεχίζουν την ανοδική πορεία, το αγροτικό πετρέλαιο και αγροτικό ρεύμα απλησίαστο, έχουμε διπλασιασμό των κτηνοτροφικών φαρμάκων , διπλασιασμό στην τιμή των λιπασμάτων, ενώ οι τιμές στα κτηνοτροφικά προϊόντα παραμένουν χαμηλές πολύ πιο κάτω από το κόστος παραγωγής. Αυτή η πολιτική οδηγεί τους κτηνοτρόφους να σφάζουν τα κοπάδια τους , παραγωγικά ζώα που έχουν μέσα τους έμβρυα, είναι αυτό που χαρακτηριστικά λένε η σφαγή των αμνών.

Δηλώσεις Δημήτρη Στρατούλη στην εφημερίδα της ΑΙΤΩΛΝΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

 


Μέσα από την συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ο Δημήτρης Στρατούλης έρχεται να προτείνει την δημιουργία αριστερού μετώπου και εκλογικής συνεργασίας όλων των δυνάμεων της αριστεράς, με σκοπό να στηριχτεί ο λαός και η νεολαία. 

Συναντήσεις Θανάση Παπαθανάση στο ΥπΑΑΤ με τον Υπουργό κ. Γεωργαντά και τον Υφυπουργό κ. Κεδίκογλου.

 



Συναντήσεις  Θανάση Παπαθανάση στο ΥπΑΑΤ με τον Υπουργό κ. Γεωργαντά και τον Υφυπουργό κ. Κεδίκογλου.
Δέσμευση ΥπΑΑΤ για ενισχύσεις de minimis σε εκτροφείς αυτόχθονων φυλών βοοειδών Αιτωλοακαρνανίας 
Μια ακόμα εποικοδομητική συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε  ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης. Συγκεκριμένα συνάντησε με εκπροσώπους της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών από το νομό Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνον, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα, αλλά και τα χρόνια προβλήματα του κλάδου, που απασχολούν αρκετούς συμπολίτες μας - κτηνοτρόφους και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Το παρόν στη συνάντηση εκ μέρους των κτηνοτρόφων έδωσαν εκ μέρους της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών, ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Τσαπραΐλης και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης από το νομό μας, κ. Βαγγέλης Ντάικος. Μετά το πέρας της, ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία μαζί με τους εκπροσώπους του δυναμικού αυτού παραγωγικού κλάδου της κτηνοτροφίας με τις πολλές ιδιαιτερότητες να θέσουμε στο ΥπΑΑΤ όλα τα ζητήματα. Ζητήματα τρέχοντα που έχουν να κάνουν με τα αυξημένα κόστη εκτροφής και όχι μόνον, αλλά και χρονίζοντα, όπως της έκτακτης ενίσχυσης που παραμένει σε εκκρεμότητα πολλούς μήνες για τα συγκεκριμένα βοοειδή. Από το ΥπΑΑΤ μας εξήγησαν πως εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης των αυτόχθονων φυλών βοοειδών με κρατικές ενισχύσεις de minimis, συνολικού ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που λάβαμε και θα είμαστε ακόμα περισσότερο γνωρίζοντας πως οι κτηνοτρόφοι μας θα λάβουν τελικά την πολυπόθητη ενίσχυση για να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα οικονομική δυσχέρεια. Παραμένουμε δίπλα στον κάθε παραγωγό».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Στόχος είναι η δημιουργία δικτύου με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.

 

ΠΗΓΗ: facebook

Giannis Triantafillakis

Οι Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές (AED) είναι ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση σε δημόσιους χώρους .

Στόχος είναι η δημιουργία δικτύου με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.
Έχουν ήδη τοποθετηθεί :
-Κέντρο Υγείας Αστακού (Προμήθεια από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια)
-Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιομάνινας (Δωρεά Νοσοκομείου Υγεία)
-Κέντρο Υγείας Μύτικα (Δωρεά Φυτωρίου 4 εποχές )
-Κοινότητα Μπαμπίνης (Δωρεά ιδιώτη κου Παπακωστόπουλου)
Αναμένονται :
-Κοινότητα Αστακού (Δωρεά Φυτωρίου 4 εποχές )
-Κοινότητα Φυτειών (Δωρεά Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας)
- Κοινότητα Κανδήλας (Προμήθεια Δήμου Ξηρομέρου )



Το καφενείο : Γράφει ο Χρήστος Α. Τούμπουρος*

 

foto: Αρχείου

Το καφενείο, κάθε καφενείο, σε κάθε χωριό έχει αφήσει τη δική του ιστορία και τη δική του παρακαταθήκη όχι μόνο στον τοπικό, αλλά και στην ελληνικό εν γένει πολιτισμό. Ήταν ο μοναδικός χώρος συγκέντρωσης και ασφαλώς ο μοναδικός χώρος της όποιας διασκέδασης των χωριανών. Και βέβαια μιλάμε για χωριανούς… Για τους άντρες, για τα σερκά του χωριού. Οι γυναίκες απαγορεύονταν. Η θέση τους εντός οικίας. Στο «παζάρ’» μόνο στο μπακάλικο για να αγοράσουν τρόφιμα. Στο μπακάλικο και πουθενά αλλού. Αλλού ήταν απαγορευμένο και ηθικώς αξιόμεμπτο! Είναι γνωστό πως, αν κάποια χ’στιανή ήθελε να φωνάξει τον άντρα της για κάποια δουλειά, δεν έμπαινε μέσα στο καφενείο. Περίμενε υπομονετικά έξω μήπως βγει κάποιος ή μήπως μπει κάποιος καινούριος και τον παρακαλέσει να ειδοποιήσει τον άντρα της, «να βγει για λίγο όξω».

Ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού αναλαμβάνει η Δρ. Νάντια Ασκούνη

 



Η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής που υλοποιείται μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων τα οποία αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να μεγιστοποιηθεί, η Περιφερειακή Αρχή συνεργάζεται με πρόσωπα που μοιράζονται το ίδιο όραμα, διαθέτουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο κι έχουν εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη η Δρ Νάντια Ασκούνη αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικής συμβούλου του Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού, πολιτιστικής διπλωματίας και διαχείρισης. 

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη. 

Η Δρ Νάντια Ασκούνη είναι μουσειολόγος με ειδίκευση στην πολιτιστική διπλωματία. Υλοποιεί μουσειολογικές μελέτες και πολιτιστικά πρότζεκτ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο 9 χρόνων.


ΚΚΕ_Προβολή του ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ. ''Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά''

 




Τομεακή Οργάνωση

Αιτωλοακαρνανίας

Ι. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,

τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,

e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» στις 8 μ.μ. στον κινηματογράφο “ΕΛΛΗΝΙΣ” στο Αγρίνιο.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, σε συνέχεια της δημιουργίας οπτικοακουστικών παραγωγών, όπως της παραγωγής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, της παραγωγής για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, αλλά και του ντοκιμαντέρ για την Γυάρο ως τόπο εξορίας, πήρε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία νέου ντοκιμαντέρ, με τίτλο ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», για το κολαστήριο της Μακρονήσου.

«Το νησί όπου κυλάει σήμερα η ιστορία μας είναι το τοπίο όπου το έγκλημα δοξάστηκε ως υπέρτατη αρετή. Μέρα χωρίς αίμα, εδώ, είναι μέρα χωρίς ήλιο».

Σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί δίνουν τη φωνή τους και αφηγούνται με συνταρακτικό τρόπο προσωπικές μαρτυρίες αγωνιστών, που μαρτύρησαν πάνω στο νησί και οι οποίες ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας μέχρι πού μπορεί να φτάσει η φρικαλεότητα των δημίων, αλλά και το μεγαλείο των αγωνιστών.

Φωτίζουν την ανελέητη σύγκρουση των δύο κόσμων, αυτού που αγωνίζεται για να έρθει το νέο και εκείνου που χρησιμοποιεί κάθε μέσο, ακόμη και τις εν ψυχρώ δολοφονίες, για να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο σε 36 αληθινές μαρτυρίες, που δίνουν με λεπτομερή περιγραφή τη σειρά των γεγονότων, με στοιχεία, αλλά και ονόματα. Οι μαρτυρίες αυτές είναι φόρος τιμής στους αγωνιστές της Μακρονήσου, του αποκαλούμενου «Νταχάου της Μεσογείου». Εκεί όπου οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικά διωκόμενοι έζησαν τη μεγαλύτερη αναμέτρησή τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Μοναδικός σκοπός: Να υποταχθούν, να δηλώσουν μετάνοια, να αποκηρύξουν το ΚΚΕ και τις ιδέες τους.

Με πλήθος αρχειακών, φωτογραφικών και οπτικοακουστικών τεκμηρίων, σκίτσων, έργων τέχνης, μουσικής και ποίησης που γράφτηκε στη Μακρόνησο ή και μετά για αυτό το κολαστήριο, γίνεται προσπάθεια ο θεατής να αντιληφθεί στην ολότητά του το τι εστί «Μακρόνησος».

Ανάμεσα στους δεκάδες που βοήθησαν στην υλοποίηση είναι οι:

Αφήγηση: Μαριάνθη Σοντάκη, Αφηγήσεις μαρτυριών (αλφαβητικά): Δημήτρης Αντωνιάδης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Καζάκος, Δημήτρης Καταλειφός, Δανάη Κατσαμένη, Γιώργος Κιμούλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Περής Μιχαηλίδης, Παύλος Ορκόπουλος, Θέμης Πάνου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννης Στάνκογλου.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σήφης Στάμου. Σενάριο: Αλέξανδρος Βαλσαμής, Νίκη Κυριαζή. Μαέστρος: Χρήστος Κολοβός. Πρωτότυπη μουσική: Δημήτρης Ανδρονιάδης. Μοντάζ: Σωτήρης Γκέκας. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Άκης Βαλεργάκης. Ηχοληψία: Παύλος Χαρμπαλής


Στο 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ αγωνίζεται ο συμπατριώτης μας Φώτης Ζησιμόπουλος

 


Στο 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ αγωνίζεται ο συμπατριώτης μας Φώτης Ζησιμόπουλος. Η έναρξη του αγώνα έγινε σήμερα το πρώι.

Από ότι γνωρίζουμε βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα !!! Αν και  από λανθασμένη υπόδειξη, οδηγήθηκε σε λάθος διαδρομή, κάνοντας έτσι, 7 χλμ. παραπάνω ..!!!



Στη Διεθνή έκθεση Beyond 2022 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας




Στη διεθνή έκθεση Beyond 2022, που σκοπό έχει να συμβάλλει δομικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, είναι παρούσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  προκειμένου να παρουσιάσει το έργο της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση, σε ένα εξατομικευμένο κοινό, με επενδυτές και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Beyond προσφέρει μία εξειδικευμένη σκηνή, ένα υβριδικό μοντέλο «Εκθεσιακού Συνεδρίου» που θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς «ηγέτες», πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών.

Ο στόχος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια σειρά από συναντήσεις, διαλέξεις, θεματικά εργαστήρια και ένα ταυτόχρονο συνέδριο που θα περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό, πολύπλευρο εργαλείο για την προώθηση και την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνδέσεων. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ενδιαφερόμενοι φορείς και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις διαδικτυακές συναντήσεις, ακυρώνοντας τις αποστάσεις και να προσφέρουν σε κάθε επαγγελματία τα μέσα για την επίτευξη των στόχων του.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

Αστακός,30.09.2022

Αριθ. Πρωτ.: 10061


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας 

T.K. 300 06  

Τηλ.: 26463 60546/36 

E- mail: info@dimosxiromerou.gr 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  

ΑΠΟΦΑΣΗ 

137/2022 

Ο Δήμαρχος  

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν. 3852/2010 « Περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου»  2. Τις διατάξεις του άρθρου 75παρ.γ.περ.4&5 του ν.3463/2006  

3. Τις διατάξεις του άρθρου 94 παρ.2 του ν.3852/2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»  

4. Τις διατάξεις των άρθρων 79 και 82 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και  Κοινοτήτων» (ΦΕΚ Α’ 114). 

5. Τις διατάξεις του Ν.2696/23.03.99 “περί κυρώσεως του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας” όπως έχει  τροποποιηθεί και ισχύει σήμεραμε τον Ν.3542/2007.  

6. Την αριθ. πρωτ. 6931/26.07.2022 (ΑΔΑΜ: 22SYMV011002135) Σύμβαση Κατασκευής Έργου  7. Το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εργασιών 

8. Την αναγκαιότητα για την ομαλή, ακώλυτη και ασφαλή πραγματοποίηση των εργασιών, και για  ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την αντιμετώπιση και πρόληψη πρόκλησης τροχαίων  ατυχημάτων. 

9. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται κυκλοφοριακή δυσχέρεια καθότι  η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικό δρομολόγιο. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα οδών εντός σχεδίου πόλης Αστακού ως κάτωθι:  1. επί της οδού Αγρινίου από το ύψος της αερογέφυρας μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και  2. επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Βασιλέως Γεωργίου (πάρκο) έως την οδό  Μπουμπουλίνας (νηπιαγωγείο )  

για χρονικό διάστημα από 30.09.2022 έως 04.10.2022 στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Πρόληψη  και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στο Δήμο Ξηρομέρου» 

Η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και  από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή οδού για όλη τη διάρκεια των  εργασιών.  

Για την ισχύ της παρούσας απαιτείται η τοποθέτηση σχετικών πινακίδων σήμανσης με μέριμνα του  αναδόχου του έργου, ο οποίος υποχρεούται, καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να  συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας  των οχημάτων. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ– Αλλάζει η διαδρομή των 10χλμ και του Ημιμαραθωνίου Δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

 



Ο Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος μετά από μια διετίας αναβολής λόγο κορονοιού είναι πάλι σε θέση εκκίνησης .  

Φέτος με πολλά εμπόδια από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ευθύνης και που προέβαλαν πολλές διαδικαστικές δικαιολογίες (που δεν τις είχαν κατά μυστήριο τρόπο  στους προηγούμενους 20 αγώνες του Άκτιου Δρόμου και δεν τις προβάλουν  για πολλούς δρομικούς  αγώνες της Δυτικής Ελλάδας ) δεν πτοηθήκαμε και προετοιμάσαμε τον 21ο Άκτιο Δρόμο. Κινηθήκαμε άμεσα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε αθλητές από σχεδόν όλη την Ελλάδα

 

Δυστυχώς φέτος ο Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος και τα 10000 μέτρα και μόνο για το 2022 αλλάζουν διαδρομή.

 

.....................................................................................................................