Κατιμάρ - Κατμάρ η στριφτό ένα παραδοσιακό έδεσμα που το φτιάχνουν στο Ξηρόμερο συνήθως τις απόκριες σε άλλες περιοχές και τα Χριστούγεννα.
Δείτε τη συνταγή από τη Λίτσα Στάθη
ΥΛΙΚΑ
1
ΠΑΚΕΤΟ ΦΎΛΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΊΤΕΣ
300
ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
300
ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΑ
ΜΙΑΜΙΣΗ
ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΑ
ΜΙΣΗ
ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΟ
3
ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ
ΡΟΔΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ
1
ΠΑΚΕΤΟ Η 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΕΡΝΑΩ
ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΝΑ
ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑ
ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ .
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛ ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΚΟΡΠΆΩ
ΕΠΑΝΩ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΆΖΩ ΤΟΝ
ΠΛΑΣΤΗ ΤΟ ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΡΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
ΤΡΑΒΑΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ
ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ 1
ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ... ΣΙΡΟΠΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙ
3 ΠΟΥΗΡΙΑ ΝΕΡΌ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΧΛΙΑΡΟ
Καλή επιτυχία
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.