Home / Archive for 08/29/26
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΡΟΜΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ- Γράφει ο Χρήστος Μπόνης
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΡΟΜΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ
Από την εποχή που δημιουργήθηκαν οι πρώτοι συνοικισμοί οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκαν πληθυσμιακά δημιουργώντας μικρές και μεγάλες πόλεις και νομοτελειακά η μικρή χωροταξική περιοχή άρχισε να αναπτύσσεται με τις κατασκευές σπιτιών δρόμων πλατειών κλπ ,οι τοπικοί (τοτε) άρχοντες , σημερινοί Δήμαρχοι, αποφάσισαν να ονοματίσουν τους δρόμους με σκοπό να υπάρχει μια πιο ευέλικτη επαφή των κατοίκων τοσο σε σχέση με την Τοπική Αρχή όσο και με το σύνολο των κατοίκων της κάθε πόλης.
Related Posts :
Δήμος Ξηρομέρου – Πρόσκληση σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για συμμετοχή σε τρεις εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις για βιολογικά προϊόντα, που πραγματοποιείται στη Γερμανία.
Ημερομηνία 29/8/2026
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια των τριών νομών και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026.
Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε τρεις εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις για βιολογικά προϊόντα, που πραγματοποιείται στη Γερμανία.
Related Posts :
Πανσέληνος και θεατρική παράσταση στο Ρωμαϊκό ωδείο Νικόπολης
Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργάνωσε και φέτος τις εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, υπό τον συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσφέροντας στο κοινό ελεύθερη είσοδο σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, τη νύχτα της Πανσελήνου, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026.
Related Posts :
AKTAIA - 173! Τόσες είναι οι εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα.
Η Θάλασσα με Αριθμούς — Part 4
173! Τόσες είναι οι εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μονάδες που δεν λειτουργούν πλέον, αλλά ο εξοπλισμός τους παραμένει στη θάλασσα, δημιουργώντας θαλάσσια απορρίμματα και κινδύνους για τα θαλάσσια οικοσυστήματα και τη ναυσιπλοΐα.
Κλωβοί εντοπίζονται να επιπλέουν ανεξέλεγκτα, καθώς και απόβλητα που καταλήγουν στον βυθό.





