Η πλατεία του χωριού μας γέμισε φως, χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη μαγεία! Περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα στο άναμμα του δέντρου μας, θυμίζοντάς μας πως η δύναμη της κοινότητάς μας είναι οι άνθρωποί της.
Σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης πραγματοποίησε το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, το οποίο πλαισιώθηκε με μουσική από τους μαθητές, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, Μπενέκου Ανδριάνα, όπου προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά και στην υπέροχη εκπαιδευτικό. Παράλληλα, ο Σύλλογος ανέλαβε και την οργάνωση του μπουφέ.
Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ημέρα γεμάτη χαμόγελα, μουσική και συνεργασία.
Αυτό το βίντεο από το DW Planet είναι πραγματικά συγκλονιστικό.
|
Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς μαθητές και στους εκπαιδευτικούς . Τα παδιά, μας υποδέχθηκαν τραγουδώντας τα κάλαντα! Η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών και η ζεστή υποδοχή από τους δασκάλους γέμισαν την ημέρα μας με συγκίνηση και ελπίδα.