Home / Archive for 11/11/25
Προγραμματισμένη διακοπή στο δίκτυο ύδρευσης του Μύτικα την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.
Ημερομηνία 11/11/2025
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κοινότητας Μύτικα ότι την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου και από ώρα 08:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή της ύδρευσης, ώστε συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου να τοποθετήσουν τους νέους ηλεκτρονικούς υδρομετρητές.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
https://www.dimosxiromerou.gr/
Related Posts :
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διάλογο για την κλιματική αλλαγή και τη δημόσια υγεία
Κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης της πρώην Πρωθυπουργού της Ισλανδίας και Προέδρου της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή και την Υγεία, Katrín Jakobsdóttir, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη διαδικτυακή διαβούλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) με τίτλο «Voices of European Cities and Regions for Climate Change and Health», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2025.
Related Posts :
Αθήνα: Πανελλαδική Κινητοποίηση Αγροτών και Κτηνοτρόφων (Εικόνες)
Στην Αθήνα σήμερα οι Αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλοι την Ελλάδα. .Πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Παράδοση Ψηφίσματος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, από τη Συντονιστική Επιτροπή, καθώς στη συνέχεια Παράδοση Ψηφίσματος στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι Αγρότες και οι Κτηνοτρόφοι επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας όπως οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και αποζημιώσεις, οι κτηνοτροφία που πλήττετε από την ευλογία με συνέπειες στη μη παραγωγή ζώων αλλά και στη μη παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων πράγμα που επηρεάζει το εισόδημά τους .
ΔΕΙΤΕ.FOTO-VIDEO
Related Posts :
Μίλτος Ζαμπάρας- Το μεγάλο σκάνδαλο με τα «σπιτάκια ανακύκλωσης στη Βουλή
Το μεγάλο σκάνδαλο με τα «σπιτάκια ανακύκλωσης στη Βουλή
Σπιτάκια ανακύκλωσης — Κυβέρνηση ανακύκλωσης σκανδάλων
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με το σκάνδαλο των λεγόμενων «σπιτιών ανακύκλωσης».
Η δράση, που ξεκίνησε το 2019, υποτίθεται ότι θα ενίσχυε την ανακύκλωση στις πόλεις της χώρας. Αντί όμως για μια σύγχρονη περιβαλλοντική πολιτική, αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν:
Related Posts :
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ - Συμμετοχή της Εταιρείας Βυζαντινών και Ιστορικών Μελετών Νομού Πρεβέζης στο Ιδρυτικό Συνέδριο για το Ενιαίο Πολιτιστικό Δόγμα Κύπρου–Ελλάδας, Απανταχού Ελληνισμού
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
Συμμετοχή της Εταιρείας Βυζαντινών και Ιστορικών Μελετών Νομού Πρεβέζης στο Ιδρυτικό Συνέδριο για το Ενιαίο Πολιτιστικό Δόγμα Κύπρου–Ελλάδας, Απανταχού Ελληνισμού
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, στην πόλη της Αγίας Νάπας, στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2025, το Ιδρυτικό Συνέδριο για το Ενιαίο Πολιτιστικό Δόγμα Κύπρου–Ελλάδας, Απανταχού Ελλήνισμού, ένα σημαντικό πολιτιστικό και πνευματικό γεγονός που σηματοδότησε την απαρχή μιας νέας εποχής συνεργασίας και ενότητας ανάμεσα στις δύο χώρες.
Related Posts :
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Το διήμερο που πέρασε ο Δήμος μας και οι υποδομές του δοκιμάστηκαν από ακραία φαινόμενα
ΠΗΓΗ: Σελίδα Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ:
Το διήμερο που πέρασε ο Δήμος μας και οι υποδομές του δοκιμάστηκαν από ακραία φαινόμενα ,με έντονη νεροποντή και κατά τόπους ριπές ισχυρού αέρα .
Σε γενικές γραμμές δεν υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν αιτήματα άντλησης και συνδρομής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατοικίες.
Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε επικοινωνία με Προέδρους Κοινοτήτων και Αντιδημάρχους και την συμβολή του προσωπικού του Δήμου και ιδιωτών επιχειρούμε σε πολλαπλά σημεία, δίνοντας αρχικά προσωρινή πρόσβαση ,ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν εργασίες βελτίωσης προσβασιμότητας στις αγροτικές οδοποιίες και καθαρισμοί από φερτά υλικά .
Πλημμυρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως αγροτικές εκμεταλλεύσεις και ήδη έχει ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο για αναγγελία ζημιών στον ΕΛΓΑ.



.jpg)


.jpeg)


