ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ "11ο INTETRNATIONAL SUMMER CAMP TAEKWONDO ASTAKOS 2025".!!
Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στα Σκλάβαινα εις μνήμην του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου του Ακαρνάνος
https://romiazirou.blogspot.com
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
Με λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιουλίου 2025 ο Πανηγυρικός Εσπερινός στα Σκλάβαινα Αιτωλοκαρνανίας είς μνήμην του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου του Ακαρνάνος και των σύν αυτών συμμαρτυρησάντων.
Related Posts :
Αξέχαστη Βραδιά στο Καστράκι – Ο Χορός και το Κλαρίνο Πήραν Φωτιά!
Related Posts :
Παραμένει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τετάρτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την Τετάρτη 09/07/2025. Εφιστάται η προσοχή στους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Ιδιαίτερα συνιστάται η προσοχή στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους για την αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς οφειλόμενη σε εργασίες στην ύπαιθρο.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη αντιπυρική περίοδο:
Related Posts :
Παράταση πρόσκλησης υποβολής ερωτηματολογίου για την Α΄ Φάση του "Στρατηγικού - Επιχειρησιακού Σχεδιασμού 2025 - 2028"
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής Φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο σχεδιασμό της Α΄ Φάσης του "Στρατηγικού - Επιχειρησιακού Σχεδιασμού 2025 - 2028" δίνει παράταση στην προθεσμία υποβολής έως την Παρασκευή 11/07/2025.
Η υποβολή των ερωτηματολογίων γίνεται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο:
Related Posts :
Ενημέρωση σχετικά με τη διάρκεια ισχύος των αδειών χρήσης ύδατος, σύμφωνα με τη ΚΥΑ με αρ. ΥΠΕΝ/ΔΠΔΥΠ/68264/1004/20-6-2025 (ΦΕΚ 3119/Β/20-6-2025).
