ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Τα Κόροντα» Πρόσκληση Για χοροεσπερίδα

 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

«Τα Κόροντα»

Πατησίων 5, Τ.Κ. 104 31 ΑΘΗΝΑ


ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2025

Του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα»

  • Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των συγχωριανών και φίλων αποφάσισε και φέτος την πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας.

  • Έτσι ο χορός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2025, ημέρα Κυριακή, στο κέντρο «ΤΟ ΜΑΥΡΕΛΙ» Ελ Βενιζέλου 83 Μοσχάτο τηλ 2109247263, 6972602699. Ωρα προσέλευσης 13:00 μ.μ.

  • Όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική από πλήρη ορχήστρα με εκλεκτούς καλλιτέχνες, να χορέψουν και να περάσουν μια ευχάριστη ημέρα, μέσα σ’ ένα όμορφο περιβάλλον.

  • Η συμμετοχή κατ’ άτομο καθορίστηκε στα 25 € και περιλαμβάνει προσεγμένο μενού.

  • Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το κρασί και τα αναψυκτικά.

  • Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση του Συλλόγου μας και να περάσετε με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας μία όμορφη ημέρα με Λαϊκά, Δημοτικά και Νησιώτικα τραγούδια.

  • Απαραιτήτως πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

  • Για προσκλήσεις και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου: Θεόδωρο Γεωργούλα 6983446452, Σπύρο Αθ. Ράπτη 6972015488, Αθανάσιο Χαντζή 6932497329, Γεράσιμο Σπ. Ζορμπά 6932588254, Γερασιμούλα Χριστοφ. Ταπραντζή 6936515581, Αλέξανδρο Σάββα 6974022233, Μαρία Τσόμπου 6932348282.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΕΥΤΥΧΙΑ

Θα σας περιμένουμε όλους

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Θεόδωρος Γεωργούλας Αθανάσιος Χαντζής

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ως ομιλητής στην εσπερίδα που διοργάνωσε το INZEB για την κλιματική αλλαγή και την Δημόσια Υγεία

 

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ως ομιλητής στην εσπερίδα που διοργάνωσε το INZEB για την κλιματική αλλαγή και την Δημόσια Υγεία

Η Διαδρομή που θα σε Κάνει να Θέλεις να Αφήσεις την Πόλη!

 

Συνάντηση του Θ. Μαυρομμάτη με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

 


Συνάντηση του Θ. Μαυρομμάτη με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


Συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη, και του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, Πύραρχου, Ευστράτιου Πετράκη πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της περιφερειακής Ενότητας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος σε Φόρουμ για την Κυβερνοασφάλεια

 


Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο 1ο Φόρουμ Cyber Intelligence για την κυβερνοπληροφορία και την κυβερνοασφάλεια, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συναντήσεις του Μίλτου Ζαμπάρα με φορείς του Μεσολογγίου για την επίλυση προβλημάτων της περιοχής

 


Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας, πραγματοποίησε σειρά επαφών στο Μεσολόγγι με θεσμικούς φορείς, αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοί της. Στο επίκεντρο βρέθηκαν κρίσιμα ζητήματα, όπως η δημόσια υγεία, η καθημερινότητα των πολιτών, η διασφάλιση του νερού ως δημόσιου αγαθού και η προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Φτάνει πια… Όχι άλλη προπαγάνδα.

 

Φτάνει πια… Όχι άλλη προπαγάνδα.


Ημερομηνία 5/2/2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Ξηρομέρου εξαντλεί τα δικαιώματα που του δίνει ο νόμος και διεκδικεί χρήματα από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην προσπάθεια επίλυσης σειράς προβλημάτων.

Μετά από την ομόφωνη γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης Αστακού, η Δημοτική Επιτροπή την ενέκρινε με την ρητή πρόβλεψη της χρηματοδότησης του συνόλου του ποσού από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

.....................................................................................................................