ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ <Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ>

 


ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ <Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ>

Το Δ.Σ του συλλόγου καλεί τους Αρχοντοχωρίτες και τους φίλους του χωριού για τις εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ξηρομέρου στο Υπουργείο Εσωτερικών.


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Επίσκεψη εργασίας στον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κο Σάββα Χιονίδη, ένα στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης με πολυετή εμπειρία, με βαθιά γνώση της Αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων της και αμεσότητα στην επικοινωνία.
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με επίκεντρο τον Ενιαίο Κώδικα Αυτοδιοίκησης.

Ξεκινούν οι εργασίες του βιολογικού καθαρισμού σε ένα πρώτο τμήμα του πεζοδρόμου του Μύτικα.




Ημερομηνία 21/1/2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αρχίζουν από αύριο 22 Ιανουάριου 2025 οι εργασίες για το έργο  «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» και στον κεντρικό πεζοδρόμο του Μύτικα και συγκεκριμένα σε πρώτη φάση στο τμήμα «Πρώην Κοινότητα Μύτικα – Γαλάτης – Φάρος». Για την συνέχιση των εργασιών στον υπόλοιπο τμήμα του πεζοδρόμου θα υπάρχει νέα ενημέρωση.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΙΌΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ

 


Το  Σάββατο  18 Ιανουαρίου ο σύλλογος μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ΔΑΚ Αστακού παρουσία των αθλητών  και των γονιών τους,καθώς και των μελών του ΔΣ μας και του προπονητή μας.Μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο  Δημάρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο  Αντιδήμαρχος Λευτέρης Μάντζαρης,η  Αντιδημάρχος Άρτεμης Τσόμπου, η Δημοτική Σύμβουλος  Μητσάνη Ιωάννα και η πρόεδρος Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025 η ετήσια συνεστίαση και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 


Ο πολιτιστικός σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης", προσκαλεί όλους τους συχωριανούς μας, στην ετήσια συνεστίαση της Αθήνας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 22:00 μ.μ. 

.....................................................................................................................