Παντρεύτηκε στα 16 και έφυγε για την ξενιτιά | Από τα Μουλάρια στα Ανθοπωλεία της Αμερικής

 

Ο Θανάσης Παπαθανάσης στο 2ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών της Ν.Α. Ευρώπης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ «Ενισχύουμε και θωρακίζουμε τον Τουρισμό στην Νοτιοανατολική Ευρώπη»

 

Ο Θανάσης Παπαθανάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εκπροσωπώντας το ελληνικό κοινοβούλιο στο 2ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών χωρών της Ν.Α. Ευρώπης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου έθιξε το κρίσιμο ζήτημα του τουρισμού και της αναγκαιότητας για τεχνολογικές καινοτομίες και ανθεκτικότητα στον τομέα. 

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Καθαρισμοί φρεατίων ομβρίων Φυτειών -Παπαδάτου με προσωπικό του Δήμου προγράμματος 55

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Καθαρισμοί φρεατίων ομβρίων Φυτειών -Παπαδάτου με προσωπικό του Δήμου του προγράμματος 55-67

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μίλτος Ζαμπάρας: Να ισχύσει το δικαίωμα μετάθεσης στους εκπαιδευτικούς ειδικών κατηγοριών και για το 2020-2022

 


ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 

Μίλτος Ζαμπάρας: Να ισχύσει το δικαίωμα μετάθεσης στους εκπαιδευτικούς ειδικών κατηγοριών και για το 2020-2022

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες.

Έναρξη των εργασιών και στο Μύτικα, (παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες σε Βάρνακα και Κανδήλα), του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

 

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 20/9/2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ενημερώνουμε τους κάτοικους και τους επισκέπτες του Μύτικα για την έναρξη των εργασιών και στο Μύτικα, (παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες σε Βάρνακα και Κανδήλα), του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» και συγκεκριμένα από την είσοδο του οικισμού της Παναγούλας και προς το άγαλμα του Στρατηγού Καραβία.
.....................................................................................................................