Κάλεσμα για χορηγούς στη Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού

 







foto . Αρχείου 

Προκειμένου η Θεατρική

 Ομάδα Μαθητών Αστακού να συνεχίσει και φέτος την Πολιτιστική δραστηριότητά της, Παρακαλούμε όσους επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν τη χορηγία τους , για να αντιμετωπισθούν τα στοιχειώδη έξοδα που απαιτεί μια πολυπρόσωπη παράσταση . 

Με την ευκαιρία αυτή, Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μέχρι τώρα προσέφεραν με προθυμία μικρά ή μεγαλύτερα ποσά για το σκοπό αυτό .


Από το Δ.Σ 

Συμμετοχή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ξηρομέρου, σε πρόγραμμα Erasmus+ 2024, κινητικότητας εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων.

 


Αστακός, 18/09/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συμμετοχή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας σε πρόγραμμα Erasmus+ 2024       κινητικότητας εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων

Μνήμες και ιστορίες από έναν τσέλιγκα 90 ετών | Νοσταλγία για μια άλλη εποχή

 

**Θανάσης Παπαθανάσης: Κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και της προάσπισης των εθνικών μας προϊόντων.**

 


**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ**


**Θανάσης Παπαθανάσης: Κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ελληνικής

αγροτικής παραγωγής και της προάσπισης των εθνικών μας προϊόντων.**

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Π. Σακελλαρόπουλου

 


Επίσκεψη εργασίας στα γραφεία της Περιφερειακή Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Πάνος Σακελλαρόπουλος, την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, όπου συναντήθηκε με την Προϊστάμενη Διεύθυνσης  Χαρά Αντωνάτου. 

Ανοικτή πρόσκληση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην «11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

 


Ανοικτή πρόσκληση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην «11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ»


Στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 3 Φεβρουαρίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως Τιμώμενη Περιφέρεια, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ.

Προχωράνε οι μελέτες για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο παλιό Βασιλόπουλο (στατική-αρχιτεκτονική-γεωτεχνική).

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

 Προχωράνε οι μελέτες για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο παλιό Βασιλόπουλο (στατική-αρχιτεκτονική-γεωτεχνική).

Ευχαριστούμε πολύ την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και την αρμόδια Υπουργό ,κα Λίνα Μενθώνη,για την συνεργασία και την υποστήριξη .









Παραδοσιακός Γάμος στη Μπαμπίνη(Βίντεο από ψηλά)

 




Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.Στους συγγενείς.φίλους .συγχωριανούς . συμπέθερους που ήρθαν από Μακεδονία.,Κρήτη, Αθήνα, Στερεά Ελλάδα και παραβρέθηκαν στη χαρά των παιδιών μας.Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπημένο φίλο Γιώργο Διαμάντη και την ορχήστρα του τον φίλο Δημήτρη Παλιογιάννη,

Ευχαριστώ τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη Χολή COLDEN VILLACE HOTEL .ASTAKOS για τη φιλοξενία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οικογένεια Σπύρου Μπενέκου

.....................................................................................................................