ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!(φωτο-βιντεο)

 



Την άμεση στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου η οποία εκφράστηκε έμπρακτα ικανοποιώντας το αίτημα του κτηνοτρόφου διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα με ότι σχετίζετε με την στήριξη του πρωτογενή τομέα .


Οι ασχολούμενοι με τη γεωργία και κτηνοτροφία βρίσκουν συμπαραστάτη στο έργο τους το Δήμο Ξηρομέρου.

Συγκεκριμένα μετά από αίτημα του συμπατριώτη μας Κώστα Ζαρκαδούλα από τα Βλυζιανά που ασχολείται με την κτηνοτροφία(νέος κτηνοτρόφος) και με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για την μεταφορά του γάλακτος (τόσο του ιδίου όσο και τους επιχειρηματίες που συλλέγουν το γάλα)λόγου του ότι η αγροτική οδοποιία ήταν προβληματική και χρειαζόταν βελτίωση .

Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του στέλνοντας μηχάνημα και με τη βοήθεια του ιδίου του κτηνοτρόφου με το δικό του αγροτικό μηχάνημα ο δρόμος έγινε προσβάσιμος και το βυτίο μεταφοράς γάλακτος παραλαμβάνει το γάλα από το στάβλο του.

Και όπως αναφέρει και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα f.b Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο της τ/κ για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του προβλήματος με τέτοιες απλές κινήσεις βγάζουν τα χωριά από την απομόνωση .




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................