Γιάννης Τριανταφυλλάκης- Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Ξηρομέρου . Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες .

 


Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα f/b

Για άλλη μια φορά ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό, που μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες προσπαθούσε να δώσει πρόσβαση στους κεντρικούς άξονες και να ανακουφίσει πληγέντες και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ,που είναι επί ποδός.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Πυροσβεστικό Σώμα και τον Διοικητή ΠΣ Μεσολογγίου ,κο Παπαθανάση ,για τις καίριες επεμβάσεις τους και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας.
Άμεση ήταν η επικοινωνία και η συνδρομή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ,κου Σπήλιου Λιβανού,του Υφυπουργού Εσωτερικών ,κου Στυλιανού Πέτσα,του Περιφερειάρχη Δυτ Ελλάδας,κου Νεκτάριου Φαρμάκη,του Προέδρου του ΕΛΓΑ ,κου Λυκουρέντζου Ανδρέα.
Η φύση δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες .


Giannis Triantafillakis
 







Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................