ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ:Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης.

Προφανώς, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης που επικυρώνει το 95% της αναμόρφωσης και για το υπόλοιπο ποσοστό, που είναι τακτοποιητικού χαρακτήρα, θα επικυρωθεί άμεσα.Είναι εντυπωσιακή η παραπληροφόρηση, ο λαϊκισμός και η εγγενής τους αδυναμία τους να δουν την πραγματικότητα. Κύριοι, είστε παρελθόν!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ




διαβαστε περισσοτερα
Μέλη Επιτροπής για των εορτασμό των 200 χρόνων του 1821 στον Δήμο Ξηρομέρου.

Μέλη Επιτροπής για των εορτασμό των 200 χρόνων του 1821 στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 28.12.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Μέλη Επιτροπής για των εορτασμό των 200 χρόνων του 1821 στον Δήμο Ξηρομέρου. Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, στον Δήμο Ξηρομέρου συνίσταται Επιτροπή, με ευθύνη τον σχεδιασμό εκδηλώσεων ανάδειξης του σημαντικού αυτού ορόσημου στην ιστορία της Πατρίδας μας. Στην Επιτροπή εκπροσωπούνται οι δημοτικές παρατάξεις που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και αξιόλογοι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Τα μέλη της Επιτροπής:
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Δημοτικός Σύμβουλος, εκπρόσωπος Πλειοψηφίας (Συντονιστής Επιτροπής).ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Δημοτικός Σύμβουλος, εκπρόσωπος μείζονος αντιπολίτευσης.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ - Δημοτικός Σύμβουλος, εκπρόσωπος ελάσσονος αντιπολίτευσης.ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΗΣ - Ιστορικός, ερευνητής, συγγραφέας.ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Διδάκτωρ Βυζαντινολογίας.ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΛΟΥΜΠΑ - Εκπαιδευτικός.ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - Δικαστικός, συγγραφέας.ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ - Διδάκτωρ λαογραφίας.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΜ…
διαβαστε περισσοτερα

Προληπτικοί έλεγχοι για COVID-19 στο Χαλκιόπουλο από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται στο Χαλκιόπουλο του Δήμου Αμφιλοχίας, έξω από το παλιό Δημαρχείο, για τη διενέργεια δωρεάν προληπτικών δειγματοληπτικών ελέγχων για Covid 19, σε πολίτες που θα προσέρχονται με το αυτοκίνητο (drive through), αλλά και πεζοί.Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν μετά από σχετικό αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτ/νίας Μαρίας Σαλμά,  σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτ/νίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης από την Π.Δ.Ε., των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.
διαβαστε περισσοτερα

Δεκτή η αίτηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το RegHub 2.0

Με αφορμή την πρόσκληση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολου Τζιτζικώστα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπέβαλε αίτηση  συμμετοχής για το RegHub 2.0, η οποία έγινε δεκτή κατόπιν ανάρτησης των αποτελεσμάτων. 
Το RegHub 2.0. αποτελεί ένα δίκτυο από δημόσια περιφερειακά και τοπικά «σημεία επαφής» που συγκεντρώνουν πληροφορίες μέσα από διαβουλεύσεις σχετικές με τις πολιτικές της Ε.Ε. συντάσσοντας στη συνέχεια εκθέσεις εφαρμογής, χρήση των οποίων έχουν κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ). Η ΕτΠ εγκαινίασε την πιλοτική φάση του Δικτύου περιφερειακών κόμβων για την αξιολόγηση της υλοποίησης των πολιτικών της ΕΕ (RegHub) το 2018. Έκτοτε, το δίκτυο έχει προσεγγίσει εκατοντάδες ενδιαφερόμενους φορείς μέσω διαφόρων στοχευμένων διαβουλεύσεων και έχει εκπονήσει εκθέσεις εφαρμογής για θέματα όπως οι δημόσιες συμβάσεις, η ποιότητα του αέρα, η διασυνοριακή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η κοινή γεωργική …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................