ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ 4 ΕΠΟΧΕΣ (4 EPOCHES) ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Η ανεξαρτητοποίηση του συνεργάτη μου και φίλου Νίκο δεν μου ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία

Η ανεξαρτητοποίηση του συνεργάτη μου και φίλου Νίκο δεν μου ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία . Είχαν προηγηθεί δυο ψηφίσεις εν μέρους μου σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ,οι οποίες ενόχλησαν και δικαίως ίσως, μετά την στάση του κυρίου Δημάρχου με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους τόσο προς το πρόσωπο μου ,όσο και προς το Πρόσωπο του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης κυρίου Νικολάου Ζώγα .
Η πρώτη απόφαση που ενόχλησε τον φίλο μου τον Νίκο ήταν η ψήφιση από εμένα πέρσι του τεχνικού προγράμματος της τότε νέας Δημοτικής Αρχής ,στην οποία θεώρησα ,ότι θα έπρεπε να έδινα την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ,μιας και αυτό είχε εγκρίνει πρόσφατα με την επιλογή του ο λαός του Δήμου μας ,το οποίο πρόγραμμα όχι μόνο δεν εφάρμοσαν ,αλλά το κακοποίησαν με συνεχείς και σχεδόν σε όλα τα συμβούλια αναμορφώσεις και με την σωρεία απευθείας αναθέσεων και κατατμήσεων .Και η δεύτερη στο τελευταίο συμβούλιο για το οποίο είχα πει φθάνει πια δεν θα τους ψηφίσουμε την…
διαβαστε περισσοτερα

Η ιστορία του «Πάρτα Όλα» σβούρα

Παιγνίδι για μικρούς και μεγάλους, που παίζεται στη χώρα μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με χρήματα ή όχι, για το καλό το νέου χρόνου.

Στο επίκεντρο του παιγνιδιού βρίσκεται μία σβούρα, κοκάλινη παλιότερα, πλαστική σήμερα, στις έξι πλευρές της οποίας αναγράφονται οι εντολές προς τους παίκτες και συγκεκριμένα:

Πάρε έναΒάλε έναΠάρε δύοΒάλε δύοΠάρτα όλαΒάλτε όλοιΑρχικά, οι παίκτες που συμμετέχουν στο παιγνίδι συμφωνούν για τη συνεισφορά τους στην μπάγκα, που μπορεί να είναι χρήματα, μάρκες ή και φασόλια παλιότερα, όταν το παιγνίδι γίνεται καθαρά για ψυχαγωγικό σκοπό. Ο πρώτος παίχτης στριφογυρίζει τη σβούρα και περιμένει αυτή να «καθίσει», οπότε διαβάζει την εντολή τής πάνω πλευράς και πράττει αναλόγως. Ακολουθεί ο δεύτερος, ο τρίτος κ.ο.κ. Όταν η εντολή είναι «πάρε ένα ή δύο», ο παίκτης κερδίζει από την μπάγκα μία ή δύο μονάδες, ενώ στο «βάλε ένα ή δύο» βάζει στη μπάγκα μία ή δύο μονάδες. Στην εντολή «βάλτε όλοι» συνεισφέρουν στην μπάγκα όλοι οι παίχτες από μία μονάδα, ενώ στο «πάρτα όλ…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Αντιδημάρχου Δήμου Αγρινίου Βασιλείου Φωτάκη

Φωτάκης Φ. ΒασίλειοςΑντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και ΠληροφορικήςΔήμου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

ΔΤ Θανάση Παπαθανάση Προέδρου Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

«Το σημαντικό είναι να εμπιστευθούμε τους επιστήμονες μας» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά την παρουσία του στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «...από τις έξι» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πιτταρά για τον επικείμενο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.«Το σημαντικό είναι να υπάρξει η σωστή ενημέρωση και να εμπιστευθούμε τους επιστήμονες μας για να πετύχει αυτό το τεράστιο εγχείρημα. Πρέπει να εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού για να πετύχουμε την ανοσία της αγέλης. Ο φαρμακοποιός και πάλι θα συνδράμει με τον επιστημονικό και συμβουλευτικό του ρόλο στην εθνική προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος» κατέληξε ο κ.Παπαθανάσης.
Το link της παρουσίας του κ.Παπαθανάση στην ΕΡΤ1https://we.tl/t-ophGa8Dh0d
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 20 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Διαθέτουμε το 11% του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας για να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και κατ’ επέκταση την κοινωνία»
“Ένα νέο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ θα ανοίξει σύντομα με κατεύθυνση τις μικρές επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες μας δίνουν πραγματικό αγώνα να σχεδιάσουν σωστά και βάσει των οδηγιών μας τη νέα δράση ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων, ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας, έχοντας πλέον αξιολογήσει και τα αποτελέσματα του τρέχοντος προγράμματος των 30 εκατ. ευρώ”. 
Με αυτόν τον τρόπο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης έδωσε το περίγραμμα για τη στόχευση που θα έχει το νέο πρόγραμμα που προβλέπει επιπλέον οικονομική στήριξη με 20 εκατ. ευρώ για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία. Μιλώντας σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τη Πρόεδρο & τους Κοινοτικούς Συμβούλους της Τοπική Κοινότητα Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

« ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΟΠΕΤΣΙ » Γράφει ο Αλέξανδρος Κυριαζής

Δύο σημαντικά γεγονότα προς το τέλος του Φθινοπώρου του 1941 είχε επιφυλάξει για την Πατρίδα και κατ’ επέκταση και για μας τα παιδιά ο πρώτος χρόνος της Γερμανοϊταλικής κατοχής : 
Το πρώτοήταν ότι οι καμπάνες της Εθνικής Αντίστασης δεν είχαν σημάνει ακόμη , και ο Λαός ακέφαλος ήταν αφημένος στην τύχη του αυτός και το βιός του, που πιο πάνωπεριγράψαμε.

Δεύτερον:  ο υποσιτισμός , είχε απλωθεί και στην ύπαιθρο, τουλάχιστον στις πολυμελείς οικογένειες , δείχνοντας τα δόντια του καθώς απλωνόταν καθημερινά όλο και σε μεγαλύτερα στρώματα Λαού που δεν είχαν
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από τον Βασίλη Φεύγα

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριου Φαρμάκη

διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ο οριστικός πίνακας πρόσληψης της ΣΟΧ 2/2020, για πλήρωση 1 θέσεως ΙΔΟΧ ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Κέντρο Κοινότητας).

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ο οριστικός πίνακας πρόσληψης της ΣΟΧ 2/2020, για πλήρωση 1 θέσεως ΙΔΟΧ ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Κέντρο Κοινότητας).

Αστακός, 22.12.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Δήμος Ξηρομέρου, μετά την δημόσια πρόσκληση της αριθ. ΣΟΧ 2/2020 (ΑΔΑ ΨΩ81ΩΚΖ-ΚΛΗ) προκήρυξης για πλήρωση 1 θέσεως ΙΔΟΧ ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Κέντρο Κοινότητας) διάρκειας ενός (1) έτους (https://www.dimosxiromerou.gr/nea-drastiriotites-dimou-ksiromerou/2948-proslipseis-sox2-1102020), ανακοινώνει τον οριστικό πίνακα κατάταξης των υποψηφίων. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου Συν.: Το πρακτικό του πίνακα πρόσληψης. ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΧ2.pdf197 kB
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................