Ευχές για τα Χριστούγεννα από τη Βάσω Μπίρτα με τους παρακάτω στίχους

Τα Χριστούγεννα
Φέτος τα Χριστούγεννα δεν είναι σαν τα άλλαγιατί μας κλείσανε παιδιάμονίμως μες στη γυάλα
Δεν έχει τραπεζώματαούτε διασκεδάσειςκαι με λίγα άτομα μπορείς και να ξεσκάσεις
έτσι μας καταντήσανε και τα παιδιά φοβούνται να μπουν μέσα στο σπίτι μας τα κάλαντα να πούνε.
Γιαυτό και εγώ μονάχη μουθα φάω τη γαλοπούλα θα ταξιδέψω νοερά πίσω στα χρόνια τα παλιά
υπομονή να κάνουμε και όλα θα περάσουν θα έρθουν όμορφες στιγμέςξένοιαστες και αληθινές  

Καλά Χριστούγεννα ....Καλές Γιορτές
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για Καλές Γιορτές από το Ψητοπωλείο- Μεζεδοπωλείο ''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ''

Πριάμου232 Ίλιον Αττικής 
διαβαστε περισσοτερα

Στο νεοκλασικό «Χρυσόγελου» θα στεγαστεί το περιφερειακό γραφείο Ι.Π. Μεσολογγίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και το «Σπίτι του τουρίστα»

Στην υπογραφή σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοκαρνανίας προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Σύμφωνα με αυτή εκμισθώνεται με συμβολικό αντίτιμο χώρος επιφανείας 41,7 τ.μ. στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου «Χρυσόγελου», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δομή για την τουριστική προβολή της περιοχής. Παράλληλα, στον δεύτερο όροφο του ίδιου κτιρίου θα λειτουργήσουν  δύο όμοροι χώροι, επιφάνειας 18 τ.μ. και 7 τ.μ., προκειμένου να στεγαστεί το περιφερειακό γραφείο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με την υπ’ αριθμόν 5908/06-11-2020 αίτησή του που απηύθυνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, ζήτησε την απευθείας εκμίσθωση σε αυτό των ανωτέρω κατονομαζομένων χώρων προκειμένου στον χώρο του ισογείου, εκτάσεως 41,7 τ.μ. να …
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για Καλές Γιορτές από το ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ ''ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' ΜΠΑΜΠΙΝΗ

διαβαστε περισσοτερα

«Τρίτη Ηλικία και φυσική δραστηριότητα στην πόλη» - Ημερίδα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την Υγεία έτους 2020, διοργανώνει online ημερίδα με τίτλο «Τρίτη Ηλικία και φυσική δραστηριότητα στην πόλη» την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 το απόγευμα. Στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τα ανεκτίμητα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας στην υγεία και την ποιότητα ζωής σε άτομα τρίτης ηλικίας αλλά και  τους «έξυπνους» τρόπους παρακίνησης για φυσική δραστηριότητα σε αστικό περιβάλλον, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας.
Η φυσική δραστηριότητα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος προώθησης της υγείας και της καλύτερης ποιότητας ζωής σε άτομα που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία , προσφέροντας χιλιάδες οφέλη στον οργανισμό, όπως μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και διαβήτη, βελτίωση της αναπνευστικής και νευρομυϊκής απόδοσης, περιορισμό της παχυσαρκίας κ.α. Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: “Η τρίτη ηλικία είναι μια πληθυσμιακή ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υγείας και επομένως διαφορετικές ανάγκ…
διαβαστε περισσοτερα

KKE_Διαδικτυακές εκδηλώσεις

Τομεακή Οργάνωση ΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταϊκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875Fax :2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 20 Δεκέμβρη, δυο ενδιαφέρουσες διαδικτυακές εκδηλώσεις, όπου όσοι θα την παρακολουθήσουν, θα μπορούν να συμμετέχουν με ερωτήσεις για τα θέματα που παρουσιάζονται.Η 1ηεκδήλωση έχει θέμα «Πανδημία: Τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς» και την πραγματοποιεί το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά, στις 11 π.μ.Στη διάρκειά της θα παρέμβουν νοσοκομειακοί γιατροί, γιατροί Εργασίας και επιστήμονες με αντικείμενο την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι από μεγάλους εργασιακούς χώρους.Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του ΚΚΕ στο Youtube.
(Ερωτήσεις προς τους ομιλητές θα μπορούν να διατυπώνονται στα σχόλια του καναλιού πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης).
Η 2η είναι παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Σοσιαλισμό…
διαβαστε περισσοτερα

Ψήφισμα καταπέλτης της ΚΕΔΕ για τις Π.Ο.Α.Υ. και συμμετοχή της στην «Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων που θίγονται από την ανάπτυξη Ιχθυοκαλλιεργειών». Ομαδικά πυρά προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Υφυπουργό κ. Δημήτρη Οικονόμου (video).

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που έγινε χθες Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν: «Ο Χωρικός Σχεδιασμός για τις Υδατοκαλλιέργειες».
Η κατάληξη της συζήτησης ήταν να εκδοθεί ομόφωνο ψήφισμα εναντίον της ίδρυσης των Π.Ο.Α.Υ.,  με εισήγηση του Δήμαρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών & Δικτύων. Ο Δήμαρχος Κατερίνης στην εισήγηση του επί του Χωροταξικού Σχεδιασμού για τις υδατοκαλλιέργειες και την χωροθέτηση Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.), που ετοιμάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ήταν πολύ σαφής και ξεκάθαρος ως προς την υπόθεση που ταλανίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλούς παράκτιους και νησιωτικούς Δήμους, οι οποίοι προχωρούν στην σύσταση της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων που θίγονται από την ανάπτυξη Ιχθυοκαλλιεργειών», αποτελούμενης από 25 Δημάρχους. Στόχος ο συντονισμός και η ματαίωση των σχεδίων των Π.Ο.Α.Υ., που γίνονται με την τοπική αυτοδιοίκηση στο περιθώριο. Ο κ. Κουκοδήμος…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................