Συνέντευξη των Δημάρχων Ξηρομέρου και Πόρου στο IONIAN.

Ημερομηνία, 4.12.2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: Τηλεοπτική συνέντευξη Δημάρχων Ξηρομέρου και Πόρου στο ΙΟΝΙΑΝ. Σε παρέμβαση τους στο βραδινό δελτίο του IONIAN με τον Δημοσιογράφο Τάσο Θεοδόση, χτες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, αναφέρονται στο φλέγον θέμα των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.), που προχωράν  σε όλη την χώρα σε εφαρμογή του Ειδικού Χωροταξικού που ψηφίστηκε μέσα σε μία νύκτα το 2011, με τον Γενικό Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό να εκκρεμεί, παρότι η χώρα μας είναι υποχρεωμένη έως 21 Μαρτίου του 2021 να τον έχει ολοκληρώσει. Γιατί άραγε δεν προχωρά ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός; Ποιοι τον εμποδίζουν; Αναλογιστείτε την στρέβλωση που υπάρχει. Ενώ το Γενικό Χωροταξικό του θαλάσσιου χώρου εκκρεμεί, προχωρά με διαδικασίες fast track το Ειδικό Χωροταξικό των Υδατοκαλλιεργειών, έτσι ώστε να προλάβουν τις προθε…
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

Είναι προφανές, για άλλη μια φορά, κάποιοι που αντιπολιτεύονται με «φλεβοκέντιση» μέσα σε Δημοτικά Συμβούλια, με τρόπο γελοίο και παραπλανητικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.Τους αφήσαμε τον Μάιο του 2019 στην κρίση του κόσμου. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».Η μνησικακία δεν τους επιτρέπει να ενημερωθούν για το τι συνέβη στο σημείο του μικρού αυτού έργου, που δεν είναι σημείο διέλευσης οχημάτων όπως ο καθένας μπορεί να δει.Βέβαια, δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους και τις προσβολές στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και ήδη απολαμβάνουμε καρπούς, με εντάξεις έργων και αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή τους με ποικίλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες μας.Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


διαβαστε περισσοτερα

Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου - Ιδού τα χάλια από τις τσαπατσουλιές της Δημοτικής Αρχής!!!!

Ιδού τα χάλια από τις τσαπατσουλιές της Δημοτικής Αρχής!!!!Έφτιαξαν άρπα κόλλα αυτόν τον αγωγό ομβρίων δίπλα από το νεκροταφείο Αστακού , με τρόπο απαράδεκτο από μηχανικής- στατικής άποψης .Δεν ρωτάνε κανέναν ,αφού η έννοια διάλογος τους είναι άγνωστη   , αλλά αποφασίζουνε  με το έτσι θέλω και κάνουνε ,ότι τους κατεβάσει το κεφάλι και να τα ολέθρια αποτελέσματά τους.!!!!
Αντί να έκαναν έναν τσιμεντένιο αύλακα όπως ένα ανεστραμμένο Π κεφαλαίο οπλισμένο με χοντρά   σίδερα και από πάνω να βάλουν καλές μαντεμένιες σκάρες , όπως αυτές που υπάρχουν στα φρεάτια των αγωγών ομβρίων μέσα στην Πόλη του Αστακού , αυτοί οι κύριοι  πήγαν και αφού με το JCB του  Δήμου έσκαψαν το αυλάκι , στην συνέχεια ανέθεσαν σε κάποιον εργολάβο , αφού τοποθέτησαν απλές τσιμεντένιες σωλήνες και από πάνω ,όπως φαίνεται ευκρινώς στις φωτογραφίες, έριξαν μια πετσούλα τσιμέντο περίπου (3) τριών εκατοστών ( αν είναι δυνατόν ;;;;;) και το αποτέλεσμα ήταν ,αυτό που φαίνεται , με το οποίο γίναμε ρεζίλι ανά το Πανελλήνιο , α…
διαβαστε περισσοτερα

Sugar Mama.... Σπιτικές γεύσεις & η Αρετή Κολώνια σας εύχονται καλές γιορτές

Απολαύστε και τις φετινές γιορτές ,σπιτικές γεύσεις ,  χειροποίητες νόστιμες γλυκές και αλμυρές  φτιαγμένες με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά  και με μεράκι από την συγχωριανή μας Αρετή Κολώνια. 
''sugar Mama'' στου Ζωγράφου.Γεωργίου Ζωγράφου 27 Ν.Ζωγράφου
Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας  DELIVERI -ΔΙΑΝΟΜΗ 211 40 24 504 8:00 το πρωί μέχρι τις 12:οο το βράδυ



διαβαστε περισσοτερα

Αφιέρωμα ... Ο μακαριστός Ιερέας π.Ζώης Κακιώνης

Στις  4 Δεκεμβρίου 2016 , εξεδήμησε προς Κύριον σε ηλικία 71 ετών ένας ευλαβής και ακούραστος ιερέας ο π.Ζώης Κακιώνης

Ο Μακαριστός π. Ζώης γεννήθηκε στη Σκουρτού Ξηρομέρουαπό πολύτεκνη αγροτική  οικογένεια μετοίκησε λόγο της οικογενειακής οικονομικής δεινότητας στη Φλώρινα όπου και εργαζόταν ως χειριστής βαρέων μηχανημάτων εκεί δημιούργησε οικογένεια απέκτησε δύο παιδιά μια κόρη και ένα υιό. Λόγο της αγάπης και της πίστη του στην ορθόδοξη εκκλησία και στο Χριστό χειροτονήθηκε ιερέας και ιερουργούσε στην αρχή της διακονίας του στα Καλάβρυτα όπου εκεί των συναντήσαμε σε ημερήσια εκδρομή που είχε διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης, η χαρά του που μας γνώρισε ήταν τόσο μεγάλη που κατά τη διάρκεια της εκδρομής δεν έλειψε από κοντά μας.

 Μας είχε εξομολογηθεί τότε πως μεγάλη του επιθυμία ήταν να διακονήσει στη Σκουρτού η στη Μπαμπίνη λόγο και της μεγάλης του αγάπης σεβασμού και εκτίμησης στον πνευματικό του ιερέα Δημήτριο Ηγούμενο(παπά Μήτσο).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................