ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ

Tο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ», λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
διαβαστε περισσοτερα

Σύνδεση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνης- Αετός -Μύτικα με αυτή της Κουβαρά-Αστακού

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων εγκρίναμε τους περιβαλλοντικούς όρους σε ένα ακόμη σημαντικό έργο!Πρόκειται για τη Σύνδεση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνης- Αετός -Μύτικα με αυτή της Κουβαρά-Αστακού, με παράλληλη κατασκευή παρακάμψεων. Επιλύονται έτσι τα οξύτατα κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά προβλήματα, διευκολύνοντας την κίνηση οχημάτων, σε περιοχές του κεντρικού Ξηρομέρου. Σεβόμενοι τις τοπικές ανάγκες και το περιβάλλον...συνεχίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας!
πηγη:facebook Lampros Dimitrogiannis
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Εργασίες καθαρισμού από τον πρόεδρο της τ/κ Θεόδωρο Ζαρκαδούλα

Σε εργασίες καθαρισμού στο χωριό προέβη σήμερα ο πρόεδρος της τ/κ Θεόδωρος Ζαρκαδούλας , γενικό καθάρισμα στα χαντάκια σε ενδεχόμενο δυνατής νεροποντής . Απομάκρυνση απορριμμάτων, φερτών υλικών και ευπρεπισμό του χωριού μας.ΦΩΤΟ: A.T
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020-Γράφει η Βάσω Μπίρτα

Η Βάσω,  γράφει στίχους. Από το τηλέφωνο μου απήγγειλε ένα ποίημα για τον περασμένο καλοκαίρι  όπου δεν πραγματοποιήθηκε το τραγικό συμπόσιο λόγο των μέτρων για τον κορονοϊο, το μαγνητοφώνησα και  σας το παρουσιάζω.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020
Φέτος μας τα χάλασε  ο κορονοϊος
διαβαστε περισσοτερα

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας: Τροποποίηση λειτουργίας φαρμακείων- Δ.Τ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜετά από απόφαση του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση και για όσο διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί, το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων τροποποιείται σε συνεχές από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 έως 16.00. (Έναρξη από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου). Τις υπόλοιπες ώρες και ημέρες η εξυπηρέτηση θα γίνεται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.Εκ του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας 
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Σε περίοδο(2η) lockdown -Εικόνες

Εικόνες από τη Μπαμπίνη Δήμου Ξηρομέρου .....ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ...(λόγο κορονοϊού) . Αν και η σημερινή ημέρα ηλιόλουστη οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούν τα καφενεία κλειστά και μένουν μέσα στα σπίτια τους  καθώς τηρούν πιστά τις υποδείξεις  του υπουργείου.







Φωτο: SZ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................