Σπιτικές γεύσεις .....Πέστο βασιλικού από τον Ανδρέα Θεοδώρου (βιντεο)

Πέστο βασιλικού με σπαγγέτι, μια γρήγορη συνταγή αλλά και νόστιμη από το Butcher's kitchen. Διάφορες συμβουλές για την πέστο και τα ζυμαρικά. Είναι μια συνταγή όπως την κάνουν στην νότιο Ιταλία. ΥΛΙΚΑ: - 200ml ελαιόλαδο - 100 γραμμάρια βασιλικό - 2 σκελίδες σκόρδο - 50 γραμμάρια κουκουνάρι - 25 γραμμάρια καρυδόψιχα - αλάτι, πιπέρι - 50 γραμμάρια παρμεζάνα FACEBOOK: https://www.facebook.com/butchers.kit... INSTAGRAM: https://www.instagram.com/butchers_ki..
διαβαστε περισσοτερα

Bαθυαβάλι: Η ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας(video Δραγαμεστο Νεα)

Λίγα χιλιόμετρα από την Πάλαιρο περνώντας την Πογωνιά φθάνουμε στην ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας. Το Βαθυαβάλι, βρίσκεται μετά τον Αϊ Γιάννη και το Βαρκό, και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν αποκομμένο και ήταν γνωστό μόνον στους ιστιοπλόους, αφού είναι ένα ήρεμο απάγκιο για τα τουριστικά σκάφη.

διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Χρήστου Γαζέτα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί και στον Ιερό Ναό του Αγίου ΣπυρίδωναΠειραιά.
 Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του.
xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα

Το έθιμο της Φανουρόπιτας

Η φανουρόπιταείναι παραδοσιακή γλυκιά νηστίσιμη πίτα τηςελληνικής
διαβαστε περισσοτερα

Με δύο νέους Αντιπεριφερειάρχες διευρύνεται το σχήμα διοίκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με την προσθήκη δύο Αντιπεριφερειαρχών, διευρύνεται το σχήμα διοίκησης της Περιφερειακής Αρχής, έπειτα από απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που προβλέπεται στο νομοθετικό πλαίσιο. Ειδικότερα, Αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν οι μέχρι πρότινος Βοηθοί Περιφερειάρχη και συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Φίλιας Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ο Δημήτρης Νικολακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού. Το υπόλοιπο σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παραμένει ως έχει κι έπειτα από τις νέες προσθήκες, διαμορφώνεται ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή) θα βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπως αποτυπώνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................