Σύσκεψη εργασίας για την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Η πορεία των έργων που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης εργασίας που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη, σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

Σπιτικά ρολλάκια κοτομπέικον με πουρέ πατάτας.Από τον Ανδρέα Θεοδώρου(video)

διαβαστε περισσοτερα

Ενημέρωση για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων – Αιτωλ/νίας.

https://www.dimosxiromerou.gr/ Αστακός 19.8.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Κατσαούνης, με διαβιβαστικό κοινοποίησε προς: Τους Βουλευτές Αιτ/νίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ΠΕΔ Αιτ/νίας, ΚΕΔΕ, ΥΠΕΚΑ, ΚΕΣΥΠΟΘΑ, Κοινότητες Καλάμου και Καστού Λευκάδας, την πρόσφατη απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ο Δήμος Ξηρομέρου δηλώνει την πλήρη και σαφή αντίθεση του στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας, που αφορά το παραλιακό κομμάτι του Δήμου, από Αστακό ως Μαραθάκι Κανδήλας. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου Επισυνάπτονται: Η απόφαση 87/2020 Τα δύο διαβιβαστικά. Απόφαση ΔΣ Ξηρομέρου 87 2020.pdf246 kBΔιαβιβαστικό για ΠΟΑΥ Βουλευτές κλπ.pdf534 kB
διαβαστε περισσοτερα

Εξάμηνο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη(Πάνο) Μπιτσώρη του Φιλίππου

Με τη συμπλήρωση  6 μηνών από το θάνατο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ(ΠΑΝΟ) ΜΠΙΤΣΩΡΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ  θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητο Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του
διαβαστε περισσοτερα

Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή) θα βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας,όπως αποτυπώνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................