ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΘΥΜΗΣΕΣ :Διακήρυξη υποψηφίου προέδρου ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ (1974)

Δείτε τη Διακήρυξη υποψηφίου προέδρου ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ (1974) οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη τοπικών αρχόντων μετά την μεταπολίτευση .

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
υποψηφίου προέδρου 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΓΙΑΛΗ

Θα εργασθεί για το μέλλον
για τους καλλιεργητάς 
για τους ΝΕΟΥΣ
 Θα μεταβληθή το χωριό μας από ΞΗΡΟΜΕΡΟ σε χωριό  με ΑΦΘΟΝΑ ΝΕΡΑ
Είναι το πρόγραμμα που θα σώσει το χωριό μας 
γι αυτό ΨΗΦΙΣΤΕ 

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΝ 

''ΠΟYΛΙΑ ΣΟΥΛΙ''
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΛΗ


Σημείωση: ''ΠΟYΛΙΑ ΣΟΥΛΙ''   ( ΠΟΥΛΙΑ αστέρια που φέγγουν -ΣΟΥΛΙτο στοιχείο της αγωνιστικότητας, της μαχητικότητας και του ηρωισμού των Σουλιωτών)

Για την ιστορία πρόεδρος της κοινότητος Μπαμπίνης σε εκείνες τις εκλογές εξελέγη ο αντίπαλος συνδυασμός του Παναγιώτη(Πάνου) Μασσαλή 


Ευχαριστούμε τον συγχωριανός μας Βασίλη Κολώνια του Χαριλάου για το υλικό.

Από το αρχείο του εντεκάχρονου τότε Γιώργο Μασσαλή του Ιωάννη

διαβαστε περισσοτερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ''ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' θα πραγματοποίηση τη Γενική Συνέλευσή του Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1)Εκλογή προεδρείου Γ/Σ 2)Διοικητικός &οικονομικός απολογισμός & έκθεση ελεγκτικής επιτροπής 3)Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή οργάνων του Συλλόγου.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα να την καταθέσουν εγγράφως μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης στη Γ.Γραμματέα του Συλλόγου.
Για το Δ/Σ Ο Πρόεδρος
διαβαστε περισσοτερα

Δευτέρα 10 Αυγούστου.θα βγει το φορτηγό για τα ογκώδη στον Αστακό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, το φορτηγό για τα ογκώδη στον Αστακό, θα βγει την Δευτέρα 10 Αυγούστου. Ο Αντιδήμαρχος
Πάνος Παληογιάννης
διαβαστε περισσοτερα

Η Οικονομική Επιτροπή της ΠΔΕ ενέκρινε τους όρους διενέργειας δύο διαγωνισμών άνω των 22 εκ. ευρώ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κατά τη σημερινή της (7 Αυγούστου 2020) συνεδρίαση υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και διοίκησης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, ενέκρινε ομόφωνα τους όρους διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων του άρθρου 5 του Ν.4412/2016 για την προμήθεια ειδών βασικής υλικής συνδρομής και τροφίμων της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019 της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5029532), της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5029643) και της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5029803) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020», συνολικής δαπάνης μέχρι του ποσού των 18.894.793,28 ευρώ,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Επίσης, ενέκρινε τους όρους διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού δι…
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ: Όχι στην επέκταση του ωραρίου στην Ναύπακτο που καταστρατηγεί το ωράριο των εμποροϋπαλλήλων

Καταψηφίσαμε και δηλώσαμε κάθετα αντίθετοι με την επέκταση του ωραρίου στα καταστήματα της Ναυπάκτου καθώς στην 13η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήρθε για  συζήτηση και λήψη απόφασης του  θέματος. Η όλη διαδικασία παραπέμπει την εξυπηρέτηση της πολιτικής που απελευθερώνει τα ωράρια, ελαστικοποιεί τον εργασιακό βίο των εργαζομένων και δίνει ώθηση στην κερδοφορία του κεφαλαίου. Η συγκεκριμένη απόφαση του Περιφερειακό Συμβούλιο θα συμβάλει στη χειροτέρευση της ζωής των εργαζομένων και στην προώθηση εργασιακών σχέσεων που οδηγούν σε δουλειά "ήλιο με ήλιο". Επίσης οδηγεί τους εμποροϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους του εμπορίου σε μια εργασιακή "ζούγκλα", με εξαντλητικούς ρυθμούς και πλήρη έλλειψη ελεύθερου χρόνου, με ό,τι αυτό σημαίνει για την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή και φυσικά για την επιβάρυνση της υγείας τους. Οι μόνοι ωφελημένοι από αυτή την απόφαση θα είναι τα πολυκαταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες του …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................