ΞΗΡΟΜΕΡΟ-Ολόγιομο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Ολόγιομο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι -Φωτογραφία από τη Μπαμπίνη στο βάθος η Σκουρτού


διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακό το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Επίσκεψη του Μπαμπίνη ΙΝ στο λαογραφικό μουσείο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού. Πραγματικά ένα στολίδι για την πόλη του Αστακού και του Ξηρομέρου γενικότερα με εντυπωσιακά εκθέματα που αξίζει να το επισκεφτεί κανείς  .Το μουσείο στεγάζεται στη κεντρική πλατεία σε οίκημα που παραχωρήθηκε από την τοπική εκκλησία  Ολοκληρωμένο Λαογραφικό Μουσείο . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ......Τα εκθέματα κατά ενότητα ταξινομημένα,  ανακαλούσαν στην Ξηρομερίτικη λαογραφική μνήμη μας όλα τα παιδικά μας χρόνια , τα οποία ξαναπαίχτηκαν σαν κινηματογραφική ταινία.
Ευχαριστούμε την κ. Πολυξένη Κοντοπάνου -Ντέμου  για τη άψογη και πολύ εμπεριστατωμένη ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο 

διαβαστε περισσοτερα

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ''Ασφαλώς Πολιτισμός... Αύγουστος 2020''. Με υπευθυνότητα θα παρακολουθούμε και θα εφαρμόζουμε αυστηρά ότι προτείνει ο ΕΟΔΥ, ανάλογα με την εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων.

Αστακός, 04.08.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Τηλ.: 2646 041204 Fax.: 2646 041204 e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Αγαπητοί συνδημότες. Όπως όλοι γνωρίζετε η πανδημία του κορωνοϊού είχε επιπτώσεις εκτός των άλλων και στον τομέα του πολιτισμού και των εκδηλώσεων. Το Νομικό μας Πρόσωπο από την αρχή του έτους είχε σχεδιάσει και προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2020 δράσεις και εκδηλώσεις που είχαν ως σκοπό, πέραν της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, την ανάδειξη της πολιτισμικής μας ταυτότητας και την προβολή του τόπου μας. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά το αφιέρωμα στην δημοτική μας παράδοση και στον κορυφαίο δημοτικό μας τραγουδιστή Τάκη Καρναβά που θα γινόταν στην Κανδήλα. Δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού δεν μας επέτρεψε να το σχεδιάσουμε όπως εμείς θα θέλαμε, υποσχόμαστε όπως ότι θα υλοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Παρόλο αυτά το Νομικό Πρόσωπο εξέδωσε πρόσκληση προς…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Επειδή τα υγειονομικά δεδομένα αλλάζουν σε καθημερινή βάση, αν χρειαστεί θα αναπροσαρμόσουμε το πρόγραμμά με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών. Σε όλες τις εκδηλώσεις μας θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ισχύουν κατά του covid-19.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!
Το Δ.Σ.

Περιοχή συνημμένω
διαβαστε περισσοτερα

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ ΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΑΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΥ '' ΜΑΤAIΩΜΈΝΗ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ''

διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΎ. Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Νικολάου Πανταζή

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΌΣ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. ΦΏΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Πανσέληνος πάνω από το λιμάνι του Αστακού 






διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................