Όμορφες εικόνες από τον Αστακό

Δείτε όμορφες εικόνες από τον Αστακό έδρα του Δήμου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια του προέδρου της τ/κ Μαχαιράς Γιώργου Χ.Μπαρπαρούση-Προς Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κύριο Νεκτάριο Αθ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη έργων και υποδομών κύριο Θανάση Μαυρομάτη

Ευχαριστώ προσωπικά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κύριο Νεκτάριο Αθ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη έργων και υποδομών κύριο Θανάση Μαυρομματη για την ανταπόκριση τους στο αίτημα μου για τον καθαρισμό του περιφερειακού δρόμου από Μαχαιρά προς Μπαμπινη, Μαχαιρά προς Αστακό και Μαχαιρά προς Σκουρτού.
Ευχαριστώ επίσης τον ειδικό συνεργάτη κύριο Γιώργο Παπαδόπουλο καθώς επίσης και τον οδηγό του JCB κύριο Νίκο Δριβα για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτές τις μέρες.

Η συνεργασία κοινοτήτων με την Περιφέρεια είναι αναγκαία και όπως δείχνει φέρνει θεμιτά αποτελέσματα.
Να σημειώσω ότι έγιναν και διανοίξεις αγροτικών δρόμων καθώς και καθαρισμός του νεκροταφείου από δέντρα στην δυτική του πλευρά.

Ευελπιστούμε και επιδιώκουμε σαν ΤΚ Μαχαιράς την συνέχιση της συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ώστε να επιλυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.









διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(ΦΩΤΟ) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

«Σ' όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ!»Οδυσσέας Ελύτης.

Δείτε όμορφες εικόνες καλοκαιριού από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου





foto: E/X
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης για απορρίμματα: "Από κακό, μπορούμε να γίνουμε καλό παράδειγμα"

Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Μ. ΓΡΑΦΑΚΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ν. Φαρμάκης: «Από κακό, μπορούμε να γίνουμε καλό παράδειγμα»
«Από κακό παράδειγμα μπορούμε να γίνουμε καλό παράδειγμα. Είμαι βέβαιος πως όλοι έχουμε αυτή τη διάθεση. Έχουμε και τα χρήματα. Το μόνο που αισθάνομαι ότι δεν έχουμε είναι ο χρόνος. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα, να αφήσουμε πίσω μας τα χρόνια της αδράνειας και να τρέξουμε…».
διαβαστε περισσοτερα

[Δελτίο Τύπου ΠΔΕ] Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 Δελτίο Τύπου Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και τμήματα των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.. Ιδιαίτερα συνιστάται η προσοχή στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους για την αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια οφειλόμενη σε εργασίες στην ύπαιθρο. Υπενθυμίζεται ότι κατά την αντιπυρική περίοδο απαγορ…
διαβαστε περισσοτερα

Μάσκες – Σούπερ Μάρκετ: Πρόστιμο 150 ευρώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης

https://www.aftodioikisi.gr
«Δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν τα μέτρα» είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι με αφορμή την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, από σήμερα, για τους πελάτες και για το προσωπικό των σούπερ μάρκετ.Ο υφυπουργός ζήτησε από τα σούπερ μάρκετ να τηρούν τα μέτρα και αν ένας πελάτης δεν έχει μάσκα να του προσφέρουν, τονίζοντας ότι η μάσκα θωρακίζει από τον κορονοϊό.Επίσης υπενθύμισε ότι δεν υπάρχει, πλέον, περιορισμός για τα τεμάχια αγοράς αντισηπτικών, ενώ για τις μάσκες είπε ότι στην αρχή της υγειονομικής κρίσης δεν υπήρχε γραμμή παραγωγής στη χώρα μας αλλά τώρα το 50% της παραγωγής είναι ελληνικό.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................