ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τις απολύσεις στην επιχείρηση ΝΗΡΕΑΣ

Στο Δ.Σ του Δήμου Ξηρόμερου στις 23-6-2020 μετά από το κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση ΝΗΡΕΑ για τις απολύσεις πού έγιναν η δημοτική αρχή έφερε το θέμα στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος με έτοιμο διαμορφωμένο ψήφισμα .  Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου κατέθεσε ως ψήφισμα, το ψήφισμα των εργαζομένων που ομόφωνα εγκρίθηκε από την Γ.Σ του σωματείου που έγινε στις 22-6-2020 πού είναι και το πιο αποφασιστικό όργανο των εργαζομένων. Η δημοτική αρχή αρνήθηκε να βάλει το ψήφισμα σε ψηφοφορία .  Ως Λαϊκή Συσπείρωση πιστεύουμε στη δύναμη και στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζομένων και ψηφίσαμε το ψήφισμα του σωματείου, χωρίς υπεκφυγές ,και χωρίς αστερίσκους όπως οι εργαζόμενοι μας καλούσαν να κάνουμε. Καλούμε τους εργαζόμενους και το Δ.Σ του σωματείου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.  Να δυναμώσουν το σωματείο τους, να εμπιστευτούν τη δική τους δύναμη γιατί μόνο έτσι μπορεί να κερδίσουν τα πάντα.  Καμία αναμονή, καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβ…
διαβαστε περισσοτερα
Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης. Επισκευάστηκε και μένει η πλήρωση της δεξαμενής.

Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης. Επισκευάστηκε και μένει η πλήρωση της δεξαμενής.

ΠΗΓΗ:https://www.dimosxiromerou.gr Αστακός, 25.6.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή στην ύδρευση του Αστακού λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό, η οποία έχει ήδη αποκατασταθεί, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος για να γεμίσει η δεξαμενή του Αστακού με νερό.  
Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο Αντιδήμαρχος Φίλιπππος Σαμαλέκος
διαβαστε περισσοτερα

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» Π/Υ 300.000,00 €, στη ΣΑΕΠ 401 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Π.Δ.Ε, για το έτος 2018(Δείτε ΕΔΩ)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................