Μοσχαράκι λεμονάτο. Από τον Ανδρέα Θεοδώρου(video)

Μοσχαράκι λεμονάτο,από τον συγχωριανό μας Ανδρέα Θεοδώρου .
Δείτε το παρακάτω βίντεο .
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΚΙΤΣΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Τα ΚΔΑΠ Ξηρομέρου (Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών) μέσω των σελίδων τους στο Facebook και σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου σας κάνουν μεγάλα δώρα για την Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου 2020. Το αρχικό στάδιο του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε χθες 29 Μαϊου με τις  συμμετοχές των παιδιών με τα σκίτσα και τις ζωγραφιές, τα οποία κατέθεσαν στα ΚΔΑΠ μας και σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση! Για την Διεξαγωγή του Διαγωνισμού που ξεκινάει από σήμερα 30 Μαϊου και λήγει την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 θα πρέπει σήμερα που θα αναρτηθούν όλες οι ζωγραφιές-σκίτσα των παιδιών στη σελίδα των ΚΔΑΠ τους στο Facebook να κάνετε: -Like στη ζωγραφιά της αρεσκείας σας (μπορείτε σε μια οι περισσότερες) -Να μην κοινοποιείτε τις ζωγραφιές των παιδιών -Να μην κάνετε tag στα σχόλια τους φίλους σας Για να εί…
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς, 
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με αριθμ. Πρωτ. ΓΠΔ11/οικ.: 20728/70-29.5.2020, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)θαεπαναλειτουργήσουν από τηΔευτέρα 1 Ιουνίου 2020λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού covid -19,  για να είμαστε όλοι ασφαλείς.  Οι Δομές του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών) έχουν μεριμνήσει για την τήρηση των ακόλουθων οδηγιών με σκοπό την ασφαλή προσέλευση και παραμονή των παιδιών στα ΚΔΑΠ μας:
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ενημέρωση για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι τα ογκώδη αντικείμενα (κομμάτια μπετού, σίδερα, χοντρά κλαδιά κλπ), να μην τα ρίχνουν μέσα στους κάδους σκουπιδιών, αλλά να τα βάζουν με τάξη απέξω και δίπλα στους κάδους, ώστε να τα πάρει το φορτηγό του Δήμου που περνάει σε συνεννόηση με τους Προέδρους. Παρατηρήθηκε αυτό το γεγονός, το οποίο δημιούργησε προβλήματα στις σκουπιδιάρες του Δήμου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασία.
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος –Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος με απόφαση που έλαβε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για να υπενθυμίσει στο  κοινό τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Τα στοιχεία σε παγκόσμια κλίμακα είναι αδιάσειστα: Στη χώρα μας 15.000 άτομα ετησίως   πεθαίνουν από νόσημα που σχετίζεται με το κάπνισμα, με το αντίστοιχο ποσοστό Παγκοσμίως να κυμαίνεται  στα 7 εκατομμύρια άτομα. Για το 2020  ως πρωταρχικός σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος έχει τεθεί η προστασία των νέων από τη χειραγώγηση της βιομηχανίας και η αποτροπή τους από τη χρήση καπνού και νικοτίνης.
Με δεδομένη την εμφάνιση νέων ελκυστικών προϊόντων καπνού όπως οι ατμοποιητές και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουν στόχο να προσελκύσουν μια νέα γένια χρηστών καπνού, στόχος είναι η ορθή ενημέρωση όλων σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες και των νέων μη καιόμενων καπνικών πρ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................