Έγκριση αγοράς καινούργιου απορριμματοφόρου για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Με σημερινή της απόφαση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την διενέργεια προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου από τον Δήμο Ξηρομέρου. Έτσι η νέα δημοτική αρχή προχωρά έμπρακτα και με σταθερά βήματα, στο στήσιμο της υπηρεσίας καθαριότητας και αποκομιδής των σκουπιδιών με δημόσιο χαρακτήρα.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, μιας και η υπηρεσία είχε συνειδητά απαξιωθεί και όδευε σταθερά και με σιγουριά στους ιδιώτες.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την σαφή και καθαρή επιλογή της νέας δημοτικής αρχής για την δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, σας εξηγούμε στο ακριβώς παρακάτω άρθρο μας. Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
διαβαστε περισσοτερα

«Επί του μπαλκονιού» Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης

Αφορμή για τους παρακάτω στίχους είναι οι φωτογραφίες σήμερα στοΜπαμπίνη ΙΝ. Μου θύμισαν εικόνες από όταν ήμουν μικρό παιδί. Εικόνες καθημερινές στα πεζούλια, έξω από τα καφενεία της πάνω πλατείας του χωριού μας.
διαβαστε περισσοτερα
Σχετικά με τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.

Σχετικά με τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.

Αστακός, 22/5/2020 Αρ. πρωτ.: 110 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ. Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού Ταχ. Κώδικας: 30006 Τηλέφωνο Fax: 26460 41482 e-mail: koinofelisxiromerou2019@gmail.cοm Πληροφορίες: ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Αγαπητοί γονείς. Ελπίζουμε όλοι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ των παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας), μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για τη νέα χρονιά (2020-2021) πλησιάζει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα πρόσκληση της δράσης Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής –ΚΔΑΠ, αναμένεται φέτος να βγει στα μέσα Ιουνίου. Θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ και να μπορούν όλα τα παιδιά του Δήμου μας να συμμετέχουν στη ΔΩΡΕΑΝ απογευματινή δημιουργική απασχόληση τη νέα χρονιά (Σεπτέμβριος 2020 – Ιούλιο…
διαβαστε περισσοτερα

Άρχισαν να επισκέπτονται τα χωριά τους οι πρώτοι απόδημοι Ξηρομερίτες με τα την άρση των μέτρων για τον covid19

Άρχισαν να επισκέπτονται τα χωριά τους οι πρώτοι απόδημοι Ξηρομερίτες με τα την άρση των μέτρων για τον covid19 με τα καφενεία ακόμη κλειστά  λόγω των μέτρων  προστασίας κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.
διαβαστε περισσοτερα

Παναιτωλικός : Σαν σήμερα Ο «σταθμός» της Ν. Σμύρνης(FOTO: Με Μπαμπινιώτες στη εξέδρα ....Για την ομάδα τις καρδιάς μας )

Σαν σήμερα είναι από τις μέρες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είναι από τις στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη. Και από εκείνους που ήταν παρόντες και από όσους άκουσαν, έμαθαν, στη συνέχεια. Στις 23 Μαΐου 2009… «Αγρίνιο κάναμε τη Ν. Σμύρνη!!!» σε ένα αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο που άλλαξε τη ροή της ιστορίας του Παναιτωλικού. FOTO: Με Μπαμπινιώτες  στη εξέδρα ....Για την ομάδα τις καρδιάς μας 





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................