Εκδόθηκε το 4ο φύλλο της εφημερίδας του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου "τα δυνατά μολύβια"Με αποκλειστική συνέντευξη του παραολυμπιονίκη της άρσης βαρών σε πάγκο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟ

" ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ " Η ΣΧΟΛΙΚΉ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2€ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ !!!!
διαβαστε περισσοτερα

Κωδικοποίηση των μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό των εργαζομένων σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, προχώρησαν στην κωδικοποίηση των μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό που έχουν εκδώσει οι αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διευκολύνουν προς την κατεύθυνση λήψης των μέτρων προστασίας του προσωπικού των επιχειρήσεων παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων. Σημειώνεται ότι το προσωπικό στην αλυσίδα τροφίμων, δεν έχει την ευκαιρία να εργαστεί από το σπίτι και απαιτείται να συνεχίζει να εργάζεται στους συνήθεις χώρους εργασίας του. Η διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας όλων των εργαζομένων στην αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας. Ο οδηγός που απεστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, αφορά τις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων (παραγωγή, συσκευασία, μεταποίηση) που θα διατεθούν σε καταστήματα λιανικής πώλησης και δ…
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Αντιπροέδρου ΕΟΔΥ Γεώργιου Παναγιωτακόπουλου στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 είχε συνάντηση στο γραφείο της με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, ο οποίος συνόδευε τις Κινητές Ομάδες που πραγματοποιούν δειγματοληπτικά τεστ COVID-19 στην Ι.Π Μεσολογγίου. 
Στη συνάντηση, κατά την οποία τονίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και του ΕΟΔΥ. 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.Προθεσμία ως 30 Ιουνίου για διόρθωση των τετραγωνικών των ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων. Αναδρομικά πρόστιμα για τους αμελείς.

Τρέχει η διαδικασία διόρθωσης εκ μέρους των πολιτών των τετραγωνικών μέτρων των ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων τους με προθεσμία έως 30.6.2020, χωρίς πρόστιμα & προσαυξήσεις, βάσει της παρ. 2 του άρθρου 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τ. Α’).
Μετά το τέλος της διαδικασίας, οι Δήμοι έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία ακινήτων των δημοτών, όπως αυτά έχουν δηλωθεί στο Ε9 και για τις τυχόν διαφορές που θα προκύψουν κατόπιν λήξης της προθεσμίας, σύμφωνα με την νομοθεσία προβλέπεται να επιβληθούν αναδρομικά πρόστιμα για χρονικό διάστημα 5 ολόκληρων ετών. Συμπερασματικά, είναι προς το συμφέρον των δημοτών η έγκαιρη διόρθωση των τετραγωνικών, γιατί θα είναι πραγματικά άδικο από αμέλεια και αδιαφορία, να κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά πρόστιμα 5ετίας. H Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, την ΑΑΔΕ και τη ΓΓΠΣ, προκειμένου οι πολίτες να ωφεληθούν της ευεργετικής διάταξης, ανέπτυξαν ηλεκτρονική πλατφόρμα γ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................