Ευχαριστίες της Δ.Κ. Αστακού.

Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση τις Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο αίτημα μας για την αποκατάσταση βλαβών από την κατάρρευση στις όχθες του Ξηροποτάμου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ

διαβαστε περισσοτερα

Αυτοψία Θανάση Μαυρομμάτη σε έργα στο οδικό δίκτυο της Μακρυνείας

Αυτοψία σε σημεία που υλοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Μακρυνείας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Κιτσοπάνο. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν σημεία στη διαδρομή Μεσάριστα - Άνω Μακρυνού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της εργολαβίας  «Αποκατάσταση Οδών – Μικρά Τεχνικά Ε.Ο.Δ Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας», συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ ευρώ που εκτελούνται  από την ανάδοχο εταιρεία «ΜΕΝΤΩΡ ΑΤΕ». 
Στις παρεμβάσεις που εκτελούνται, περιλαμβάνονται ο καθαρισμός και η επένδυση τάφρων με σκυρόδεμα, η κατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών, και η ασφαλτόστρωση τμημάτων κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΤΟ [Μεγάλη Σπηλιά] ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ(φωτο)

Σε μια δύσβατη κορυφογραμμή των Ακαρνανικών, σε υψόμετρο 1050 μέτρα, βρίσκεται ένα όμορφο και σημαντικό σπήλαιο.Φτάνοντας από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας στο Μοναστηράκι, ακολουθούμε το δρόμο για το εγκαταλελειμμένο χωριό του Βάτου, στην κοιλάδα του Μπούμστου, δυτικά από την ψηλότερη κορυφή των Ακαρνανικών, το "Περγαντί".
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ:Μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται ,πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο.!!!!

Κορονοϊός : Έγινε η πρώτη δοκιμή εμβολίου σε ανθρώπους .Οι δοκιμές ξεκίνησαν στην Οξφόρδη και μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται ,πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο για τονCovid19 στα Φαρμακεία ακόμη και πριν από τον Οκτώβριο, όταν οι περισσότεροι μιλάνε για δύο ή ακόμη και τρία χρόνια  .!!!! Ευχαριστούμε  Dr. Elisa Granato, ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την γενναιότητα σας , τον ουμανισμό σας και τον αλτρουισμό σας, όπως και τον άλλο ερευνητή του ίδιου  Πανεπιστημίου Edward o'Neill  , οι οποίοι ήταν οι  δυο πρώτοι  από τους  800 εθελοντές  .!!!! Είθε .!!!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................