Λειτουργία «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Ξηρομέρου, στην έξαρση της πανδημίας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση, με τη συνδρομή των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου, έχει προχωρήσει από την έναρξη αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, στην λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου, με σκοπό την καταγραφή και εξυπηρέτηση των αιτημάτων και αναγκών των κατοίκων.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αφορούν: φαρμακευτική περίθαλψηεξυπηρέτηση στην αγορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκηςσυνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες (Κέντρο Υγείας και ιδιώτες Ιατροί) καιδιεκπεραίωση διαφόρων αιτημάτων. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26460-41482 από τις 09:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.Ευχαριστίες για την δωρεάν παροχή υγειονομικού υλικού προστασίας.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.Ευχαριστίες για την δωρεάν παροχή υγειονομικού υλικού προστασίας.

Αστακός, 10.4.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ, για την παράδοση και παραλαβή εκ μέρους μας, δωρεάν υγειονομικού υλικού προστασίας για το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι». Εκ του Δήμου Ξηρομέρου dimosxiromerou.gr
διαβαστε περισσοτερα
Την Μεγάλη Δευτέρα το φορτηγό του Δήμου θα μαζέψει τα κλαριά στον Αστακό.

Την Μεγάλη Δευτέρα το φορτηγό του Δήμου θα μαζέψει τα κλαριά στον Αστακό.

Αστακός, 10.4.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, θα βγεί το φορτηγό του Δήμου για να μαζέψει κομμένα κλαριά και χόρτα. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
https://www.dimosxiromerou.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ:ΕΞΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ΕΞΟΔΙΤΕΣ

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ΕΞΟΔΙΤΕΣ


Έπεσαν μαχόμενοι τη νύχτα της ΕΞΟΔΟΥ(10 Απριλιου 1826)
Γατσής  Νίκος  τραυματίστηκε και πέθανε λίγο αργότερα στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Εκεί ήταν ο Καραϊσκάκης. Ζαρκαδούλας Θεόδωρος του Νικολάου.
διαβαστε περισσοτερα

Αφιερώματα ,σαν σήμερα. Η δεύτερη πολιορκία και η έξοδος του Μεσολογγίου

Τρία χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα κατάληψης του Μεσολογγίου από τους Κιουταχή και Ομέρ Βρυώνη, ο Σουλτάνος επανήλθε με νέο σχέδιο. Ανέθεσε και πάλι στον νικητή της Μάχης του Πέτα, Κιουταχή, να καταλάβει την πόλη, συνδυάζοντας αυτή τη φορά την επιχείρηση με την εκστρατεία του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο. Με μια πανίσχυρη στρατιά 20.000 ανδρών, ο Κιουταχής ξεκίνησε από τα Τρίκαλα στα τέλη Φεβρουαρίου του 1825 και στις 15 Απριλίου 1825 έφθασε προ του Μεσολογγίου.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................