ΑΣΤΑΚΟΣ: Καθαρισμός της πλατείας

Καθαρισμός της πλατείας ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα 11-3-2020 από εργάτες καθαριότητος του Δήμου Ξηρομέρου με στόχο την καθαριότητα και την βελτίωση της εικόνας της πλατείας  με παρουσία του Αντιδημάρχου Παληογιάννη Παναγιώτη

διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα... Ειδοποίηση της Γ/Γ/Π/Π για τον κορονοϊό ευπαθείς ομάδες

διαβαστε περισσοτερα

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Αναστολή λειτουργίας της αγωνιστικής ομάδας TAEKWONDO KAI KICK BOXING

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ
Αξιότιμοι Γονείς - Μαθητές
Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το θέμα του Κορονοϊού και σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργείου υγείας αποφασίσαμε να συνταχθούμε στην προσπάθεια της πολιτείας για την μη εξάπλωση του ιού παρόλο που η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μας δίνει το δικαίωμα λειτουργίας.
Κατόπιν τούτου από σήμερα ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός έως την 26 Μαρτίου 2020 περιμένοντας καινούργιες ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και το τμήμα ΚIKC BOXING θα γίνει μέριμνα και θα δοθούν οδηγίες για ατομική προπόνηση και λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν άσκηση σε ανοιχτό χώρο (Γήπεδο) τηρώντας πάντα τα μέτρα πρόληψης.
Παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία για το πρόγραμμα σε εξωτερικό χώρο της αγωνιστικής ομάδας TAEKWONDO KAI KICK BOXING Επικοινωνήστε μαζί μου.
ΥΠΟΜΟΝΗ - ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...

Με εκτίμηση
Ο Δάσκαλος της σχολής..
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ν. Φαρμάκης: «Ύψιστο το διακύβευμα προστασίας της δημόσιας υγείας» «Στις μεγαλύτερες και εν εξελίξει κρίσεις, η αξία βρίσκεται στη διαρκή ετοιμότητα, στην προσπάθεια για το καλύτερο και κυρίως, στην ενότητα όλων των δυνάμεων» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους Περιφερειάρχες της χώρας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ

ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ ) Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας Δήμου Ξηρομέρου για 14 ημέρες (ΦΕΚ Β-10.3.2020 /Δ1α/ΓΠ οικ. 16838 ΚΥΑ & η από 10/3/2020 επείγουσα ανακοίνωση- διευκρίνιση της ΕΕΤΑΑ ΑΕ)
διαβαστε περισσοτερα

Αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών στο Δήμο Ξηρομέρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Αστακός , 11.03.2020 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                               ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ                                   Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων & δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Ομίλου ''Συντροφιά με την παράδοση ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ενημερώνουμε- και διαδικτυακά- ότι η λειτουργία των τμημάτων και των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας Συντροφιά με την παράδοση, αναστέλλεται έως και την 25η Μαρτίου 2020.
Αισιοδοξούμε τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και κάθε επιστημονική οδηγία.
Με αγάπη προς όλες και όλους ευχόμαστε -προπάντων- ΥΓΕΙΑ !
διαβαστε περισσοτερα

Τριανταφυλλάκης Ιωάννης -Δηλώσεις Κορονοιό 9.3.2020(video Nafpaktianews )

Σύσκεψη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα,στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δήμων του νομού, φορέων,παραγωγικών τάξεων και των σωμάτων ασφαλείας,υπό τον συντονισμό της Περιφερείας Δυτικής Ελλάδας και της 6ης ΥΠΕ.

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ακύρωση της εκδήλωσης για εκλογή Δ/Σ πολιτιστικού Συλλόγου και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ...

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Αναβολή της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ  & ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ                                     ------------------------------------ Το Δ/Σ του συλλόγου μετά από ομόφωνη  απόφαση - αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που είχε προγραμματισθεί για την επόμενη εβδομάδα ένεκα  του γνωστού προβλήματος που εμφανίσθηκε και στην χώρα μας ,με το μικρόβιο του κορονοιού.  Λόγω του ότι έχουν απαγορευθεί ΟΛΕΣ οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους και με τον κίνδυνο να μην ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και επομένως να μην υπάρχει η καταστατική νομιμότητα(απαρτία) για να διεξαχθούν αφ αίνος μεν η Γενική Συνέλευση  αφ ετέρου οι εκλογές , αποφασίστηκε να μετατεθούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες για το προσεχές μέλλον και εφ όσον οι συνθήκες υγιεινής το επιτρέψουν  Για τον λόγο αυτό ζητούμε από όλους εσάς και τους υποψηφίους για τις εκλογές άλλα και τα απλά μέλη την κατανόηση σας                                   ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................