Στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου, ο Μητροπολίτης μας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ, Κυριακή της Τυρινής 1 Μαρτίου 2020

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Κυριακή της Τυρινής 1 Μαρτίου  2020, θα ιερουργήσει  στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καραϊσκάκη  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμάς.
Εκ’  του Ιερού Ναού  
διαβαστε περισσοτερα
ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Αστακός 29.2.2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με ηλεκτρονικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώθηκε για την ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή της Αποκριάς, αλλά και της Καθαράς Δευτέρας. Ακολουθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, με επισυναπτόμενα την σχετική ΚΥΑ 13776/27-2-2020, η οποία πήρε και ΦΕΚ. ------------------- Σε συνέχεια του από 27/2/2020 ηλεκτρονικού μηνύματος, με το οποίο σας αποστείλαμε την υπ. αριθμ. 13776/27-2-2020 ΚΥΑ που αφορά στη ματαίωση καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, σας γνωστοποιούμε, για ενημέρωσή σας και για δικές σας ενέργειες, την ΚΥΑ των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών και το ΦΕΚ 648/Β/27-02-2020, με το οποίο ματαιώνονται εκτός των καρναβαλικών εκδηλώσεων και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας. Υπουργείο Εσωτερικών. Γραφείο Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Σταδίου 27 & Δραγατσανίου 2 Τ.Κ.10183, Αθήνα Τηλ.213136…
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ζητάμε από την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας να λάβει έκτακτα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από τον κορονοϊό

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ:Tιμητική διάκριση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλαδας

Αττάλεια
Σήμερα(χθες) Παρασκευή(28/2/2020) εκπροσωπώντας την ΕΦΕ(Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας) παραβρέθηκα σε ειδική τιμητική εκδήλωση της αντίστοιχης Ένωσης της Τουρκίας μετά από πρόσκληση της, να παρευρεθήκαμε ετήσιο  Φεστιβάλ Φωτογραφίας που διοργανώνουν. Είναι ένα φεστιβάλ που διαρκεί περίπου 30 χρόνια!!! και διαρκεί επί 5 ημέρες, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες αλλά και ακροατές των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει  .
διαβαστε περισσοτερα

Παπαδάτου Ξηρομέρου .Έφυγε από τη ζωή ο Θεοφάνης Δ.Στεργίου

Έφυγε  από τη ζωή ο Θεοφάνης Δ.Στεργίου από την Παπαδάτου Ξηρομέρου σε ηλικία 94 (πατέρας του προέδρου της ΟΠΣΥΞ Δημήτρη Στεργίου).
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Σάββατο 29-02-20 στις 4:00μ.μ το στον Ιερό Ναό Άγιου Νικολάου Παπαδάτου.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................