ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛ. ΧΟΛΗ

Απογευματάκι στο χωριό,συνήθως Άνοιξη-καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου δεκαετίες -70/-80,αρχές-90. Η ημέρα μεγάλη ,οι δουλειές τακτοποιημένες και ορισμένα απογεύματα υπήρχαν ελεύθερες  ώρες για ξεκούραση και καφεδάκι. 

διαβαστε περισσοτερα

16ο Αλυζιακό Καρναβάλι 2020. Θέματα παρέλασης

διαβαστε περισσοτερα

Κορωνοϊός Ενημερωτική καμπάνια από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

διαβαστε περισσοτερα

[Π.Δ.Ε. Κατάσχεση φορτίου χοίρων στην περιοχή της Αμφιλοχίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κατάσχεση φορτίου χοίρων χωρίς υγειονομικά παραστατικά στην περιοχή της Αμφιλοχίας Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στην περιοχή της Αμφιλοχίας, το Τμήμα Κτηνιατρικής Αμφιλοχίας προχώρησε σε δέσμευση του φορτίου δέκα (10) χοίρων που βρέθηκαν χωρίς υγειονομικά πιστοποιητικά διακίνησης. Ακολούθησε υποχρεωτική σφαγή, κατάσχεση και καταστροφή αυτών, καθώς κρίθηκαν ως μη ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση. Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, στα πλαίσια της προστασίας της χοιροτροφικής παραγωγής, δηλώνουν ότι θα προχωρούν σε αντίστοιχες ενέργειες σε κάθε περίπτωση παράνομης διακίνησης χοιρινών, καθώς έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την πρόληψη εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε. Μελέτες ύψους 6,65 εκ. ευρώ για την μακροχρόνια αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη 26  Φεβρουαρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 6,65 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν. Φαρμάκης: «Αποτελεσματική και μακροχρόνια αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας» «Η θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας από πλημμυρικά φαινόμενα δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να υπάρχει ανάγκη πρόσκαιρης επούλωσης των πολύχρονων ανοικτών πληγών, χωρίς όμως να υπάρχει μόνιμη και αποτελεσματική θεραπεία. Η σημερινή περιφερειακή Αρχή δεν φοβάται να μπει στα βαθιά. Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε οριστικό τέλος στις μεγάλες αδυναμίες του χθες, προχωρώντας στην υλοποίηση έργων μακροχρόνιας αντιπλημμυρικής προστασίας, ουσιαστικής διαφύλαξης των πολιτών και των περιουσιών τους, αλλά και ενίσχυσης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου μας». Στη δήλωση αυτή προέβη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με αφορμή την πρ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................