ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Δίμηνα για αποκομιδή απορριμμάτων).

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Δίμηνα για αποκομιδή απορριμμάτων).

Από.https://www.dimosxiromerou.gr/
Αστακός, 17.02.2020 Αριθ. πρωτ.: 1143 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληρ: Στρατομήτρος Ιωάννης Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60535 Fax: 2646042531 e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Αποκομιδή απορριμμάτων). Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ' αριθ. 07/2020 (ΑΔΑ 6ΙΚ2ΩΚΖ-Ε93) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και την εξάλειψη τυχόν απειλής της δημόσιας υγείας, η οποία επικυρώθηκε με την αριθ. πρωτ. 22861/17.02.2020 (ΑΔΑ Ψ2ΟΘΟΡ1Φ-Α2Ι) Απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) υπαλλήλων, προς κάλυψη της ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων σύμφωνα με το…
διαβαστε περισσοτερα

Ντολμάς Αιτωλοακαρνανίας (Ένα εντυπωσιακό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση)

Ο Ντολμάς (ή Ντουλμάς ή Τολμάς) είναι ακατοίκητη, λασπώδης, νησίδα στον Πατραϊκό κόλπο. Βρίσκεται στο τέλος της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και στην αρχή αυτής του Αιτωλικού.
Σχηματίστηκε από τις προσχώσεις του χειμάρρου της Κρεμαστής στο χώρο δυτικά της Φοινικιάς.
Η νησίδα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πολιορκία του Μεσολογγίου το 1826. Ήταν οχυρωμένη και αποτελούσε τμήμα της άμυνας του Μεσολογγίου. Στις 28 Φεβρουαρίου 1826 πάνω στον Τολμά έγινε μάχη μεταξύ Ελλήνων και Οθωμανών. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο οπλαρχηγός Γρηγόρης Λιακατάς. Ο Λιακατάς είχε οχυρωθεί στη νησίδα με 300 άντρες από το Αιτωλικό και 18 κανόνια προσπαθώντας να ανακόψει τον Οθωμανικό στρατό του Χουσεΐν και να εμποδίσει την πολιορκία του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου. Σήμερα στον Ντολμά υπάρχει μνημείο αφιερωμένο στους πεσόντες της μάχης του 1826. Στην μνήμη της Μάχης, κάθε χρόνο, γίνεται μνημόσυνο και παράλληλες εκδηλώσεις στο Αιτωλικό.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Αναστολή λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φυτειών λόγω έξαρσης εποχικής γρίπης

ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φυτειών λόγω έξαρσης εποχικής γρίπης ΑΠΟΦΑΣΗ 1/2020 Ο Πρόεδρος Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 του ν. 3852/2010 (87 Α’ Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -Πρόγραμμα Καλλλικράτης). 2. Την αρ. πρωτ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 4133 (ΑΔΑ ΨΠΗΗ465ΦΥΟ-ΑΒΕ) Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας-Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και ποιότητας ζωής. 3. Την προφορική βεβαίωση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ Φυτειών περί απουσίας μεγάλου αριθμού ωφελουμένων παιδιών κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. 4. Τις υπ’ αριθ. 15 και 16 /17.2.2020 αποφάσεις Δημάρχου περί αναστολής λειτουργίας των σχολείων της περιοχής. 5. Την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για τον περιορισμό της έξαρσης. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
διαβαστε περισσοτερα

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΚΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βάρνακα και ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα  σας καλούν την Τσικνοπέμπτη από τις 11.00 π.μ και έπειτα στον προαύλιο χώρο του σχολείου να γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο το έθιμο της αποκριάς και να απολαύσουμε δωρεάν σουβλάκια και καλό κρασί.
διαβαστε περισσοτερα

Απόστολος Κατσιφάρας: «Η Περιφερειακή Αρχή αδυνατεί να παρουσιάσει αυτοδύναμο πολιτικό σχεδιασμό και ακολουθεί πιστά τις κατευθύνσεις του κεντρικού κράτους»

διαβαστε περισσοτερα

Κλειστά για Τρίτη και Τετάρτη το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Φυτειών.

Αστακός, 17.02.2020 Αριθ. πρωτ.: 1092 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ &
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πληρ: Στρατομήτρος Ιωάννης
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60534
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΘΕΜΑ: Αναστολή Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Φυτειών. ΑΠΟΦΑΣΗ
15/2020 Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπ' όψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010 (87 A' "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Την αρ. πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ.4133 (ΑΔΑ ΨΠΗΗ465ΦΥΟ-ΑΒΕ) Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας – Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Ποιότητας Ζωής.
3. Την υπ. αριθ. 1090/17.02.2020 αίτηση του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Φυτειών λόγω απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών (άνω 60%). ΑΠΟΦΑΣΙΖEI
Την αναστολή λειτουργίας του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Φυτειών για το διάστημα 18.02.2020 έως και 19.02.2020, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων γρίπης προκειμένου να γίν…
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Φυσικό Αέριο - Σύμφωνο Συνεργασίας

Νεκτάριος Φαρμάκης για φυσικό αέριο: «Τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα… πρέπει να τελειώσουν!»

Την αύξηση των οικιακών συνδέσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου που επίκειται να κατασκευαστεί στη Δυτική Ελλάδα, σε διπλάσιο σχεδόν ποσοστό από το αρχικώς προβλεπόμενο, αποδέχτηκε και ανακοίνωσε προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε.



διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Με μια νίκη και μια ήττα συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (foto makeart)

Με μια νίκη και μια ήττα συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ,στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Αστακού.
Το μίνι 2006 επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ με σκορ 42-41 ,ενώ το παιδικό τμήμα έχασε από το αντίστοιχο του  ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥμε σκορ 45-71.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................