Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ Περιστερίου

Στο Θέατρο Πολιτών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥΠεριστερίου ( στο σύλλογο αγωνίζονται και Ξηρομερίτες) παρουσία μελών, συνεργατών, φίλων, της πολιτικής ηγεσίας του δήμου μας και φυσικά σύσσωμη την αθλητική οικογένεια του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίδειξη από τους μαθητές του συλλόγου και ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν το 2019.
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ.Π.Π ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ.Π.Π ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Ν. Φαρμάκης: «Για την προστασία της περιοχής και των συμπολιτών μας, δεν υπάρχουν εποχές, μέρες και ώρες»

«Για την προστασία της περιοχής και των συμπολιτών μας, για όλους εμάς δεν υπάρχουν εποχές, μέρες και ώρες. Χειμώνα – καλοκαίρι, 24 ώρες το 24ωρο, οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση. Και το κυριότερο, οφείλουμε να έχουμε διαρκή συντονισμό και συνεργασία».

διαβαστε περισσοτερα
Το ''Χαμόγελο του παιδιού'' και στον Δήμο Ξηρομέρου για δράσεις προληπτικής ιατρικής.

Το ''Χαμόγελο του παιδιού'' και στον Δήμο Ξηρομέρου για δράσεις προληπτικής ιατρικής.

Πάτρα, 06 Φεβρουαρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
1019 ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ &
138 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ. Από τις 13 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2020 το Νέο Κινητό Πολυιατρείο για Παιδιά και η Κινητή Μονάδα Ιατρικής/Οδοντιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», επισκέφθηκαν Δήμους του Νομού Αιτ/νίας όπου σε συνεργασία με εθελοντές παιδιάτρους και οδοντιάτρους του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτ/νίας & Αγρινίου παρείχαν δωρεάν 138 προληπτικούς παιδιατρικούς ελέγχους και 1019 προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε σχολεία απομακρυσμένων περιοχών του νομού.
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό & Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτ/νίας, το Δήμο Θέρμου, το Δήμο Ξηρομέρου και το Δήμο Αγρινίου. Στόχο της δράσης είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των π…
διαβαστε περισσοτερα

Αίολος Αστακού (ανδρικό τμήμα) ξανά στα παρκέ μετά από ΔΥΟ χρόνια

Δείτε το video (από Νikos Cholis)





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................