ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Β. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΘΕΡΜΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΕΡΜΟ 1868 – ΔΡΑΜΑ 1919».

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, με μεγάλη επιτυχία η τεκμηριωμένη και μεστή περιεχομένου παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και ερευνητή Γεώργιου Β. Παπανικολάου με τίτλο « ο Θέρμιος Συνταγματάρχης Αριστείδης Κουβέλης. Θέρμο 1868 – Δράμα 1919». Η παρουσίαση έγινε στη «Στοά του Βιβλίου» Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, με συνδιοργανωτές το Δήμο Θέρμου και την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία. Το βιβλίο παρουσίασαν : Ο Γιάννης Β. Καρύτσας συγγραφέας, ποιητής και δοκιμιογράφος. Ο Ταγματάρχης (ΠΒ) Ιωάννης Μπόγρης και ο Αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Χατζής. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απεύθυναν ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας ‘’Φίλοι του Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου’’ κ. Μάκης Καλπογιαννάκης. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

Η καρναβαλική επιτροπή Αστακού, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών και όχι μόνο, την τόνωση της τοπικής αγοράς και την δημιουργία ΤΡΕΛΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, σας προσκαλεί να δηλώσετε το γκρουπ σας για το ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020!
Σας περιμένουμε όλους!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................