Πρόσκληση για Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου  την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Αστακός, 8.1.2020 Αριθ. πρωτ: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την δέκατη τρίτη (13η) του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), για λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα: 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. 2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ. 3. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
Αιτήσεις προς τον Δήμο Ξηρομέρου για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων.

Αιτήσεις προς τον Δήμο Ξηρομέρου για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων.

Αστακός, 08.01.2020 Αριθ. πρωτ.: 77 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06
ΤΗΛ.: 26463 60500 /46
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Με την αριθ. 81/2013 (ΒΛ4ΗΩΚΖ-0Φ5) Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο Κανονισμός Χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου, σύμφωνα με τον οποίο, αυτοί χωρίζονται σε τρεις (3) ζώνες Α, Β, Γ, σύμφωνα με τη θέση και την εμπορικότητα τους, ως εξής:
α) Α΄ ΖΩΝΗ: Η πόλη του Αστακού (όλη η παραλιακή ζώνη από το Ξενοδοχείο ΣΤΡΑΤΟΣ μέχρι το πρατήριο ΠΑΝΤΑΖΗ που περιλαμβάνει τους κάθετους και οριζόντιους δρόμους μέχρι και την οδό Π. ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ, ο κεντρικός δρόμος, εφόσον χαρακτηριστεί και λειτουργήσει ως πεζόδρομος τουλάχιστον τους θερινούς μήνες και τα Σαββατοκύριακα, η παραλιακή ζώνη του Μύτικα, και όλες οι ακτές του Δήμου με κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα.
β) Β΄ ΖΩΝΗ: Τα υπόλοιπα τμήματα του Αστακού και Μύτικα, τα χωριά Φυτείες, Κανδήλα & Παλαιομάνινα.
γ) Γ΄ ΖΩΝΗ: Τα λοιπά χωριά και οικισμοί του Δή…
διαβαστε περισσοτερα

Σκουπίδια στο χείμαρο Γερομπόρο στη Μπαμπίνη

Οι φωτογραφίες  αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τη φύση και το περιβάλλον και ρίχνουν τα σκουπίδια τους στο χείμαρρο .
Ενώ υπάρχουν  κάδοι απορριμάτων σε διάφορα σημεία του χωριού ,κάποιοι  αρέσκονται να πετούν τα σκουπίδια τους στο Γερομπόρο (παλιό δρόμο)
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΙΗΣΗ:ΟΞΕΙΑ & ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ του Άρη Μπιτσώρη

Παντρεύτηκε ο δάσκαλος μα είναι σιτεμένος κι η νύφη άγουρος καρπός και κρίνος ανθισμένος.
Πάνω στο γλέντι της χαράς, στου γάμου τα λουλούδια πιάσαν οι φίλοι τα γλυκά της τάβλας τα τραγούδια.
Κι ύστερα απ’ τις μπαλωθιές και τις ευχές τις πρώτες τραγούδι, λιανοτράγουδο πήραν δυο ηπειρώτες:
«Εγώ ο δόλιος γέρασα κι εσύ θέλεις παιχνίδια μα τώρα ο γάτος δε μπορεί να βγει στα κεραμίδια
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Στην έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης αναχωρεί σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 για την Λωζάνη της Ελβετίας, προκειμένου να παραβρεθεί στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου βρέθηκε και εκκλησιάσθηκε την ημέρα της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου βρέθηκε και εκκλησιάσθηκε την ημέρα της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης με την οικογένειά του, καθώς είναι η ημέρα που ο Δήμαρχος εορτάζει την ονομαστική του εορτή.

Το πρωί μέσα σε μια ιδιαίτερη κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά.

Περισσότερα:/http://sinidisi.gr/
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα

διαβαστε περισσοτερα

Η Κωνωπίνα γιορτάζει τον Άγιο Ευθύμιο

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................