ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Βίντεο «Αναδεικνύω την Περιοχή μου»

 


Στα πλαίσια του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», που έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020 (M.I.S. 5003444), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Αναδεικνύω την Περιοχή μου», με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας.


Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δημόσιων και ιδιωτικών.  Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο, μόνοι ή με την παρέα τους και έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν σημεία με ιδιαίτερο πολιτιστικό, φυσικό, ιστορικό ενδιαφέρον στην περιοχή που ζουν.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του Μαθητικού διαγωνισμού διατίθενται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο σύνδεσμο:

https://www.pde.gov.gr/gr/projects/current/item/12399.html

Οι αιτήσεις συμμετοχής και το βίντεο θα υποβάλλονται σύμφωνα με την νέα καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού έως την  15/11/2020.

Οι επιλεγμένες ταινίες θα αναρτηθούν στους ιστότοπους του Ευρωπαϊκού προγράμματος και  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ οι νικήτριες ομάδες θα βραβευθούν.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................